september, 2017

18sep20:00Foredrag & Sangaften med Peter Mogensen og Pia Olsen Dyhr20:00

Info

Pia Olsen Dyhr er en af dansk politiks grønne profiler med en fortid i blandt andet Danmarks Naturfredningsforening, og har siddet som minister på både transport-, handel- og investeringsområdet. Siden blev hun partiformand og klima- og energiordfører for SF, da partiet trådte ud af regeringen Helle Thorning-Schmidt i 2014.

Den grønne linje fortsætter i privaten, hvor kaninerne i haven regnes med i brønshøjfamilien. Pia Olsen Dyhr har markeret sig som troende, og beskriver kristendommen som en måde at holde jordforbindelse og skabe ro i en ofte kaotisk verden.

Info

FOREDRAG & SANGAFTENER
v. politisk kommentator Peter Mogensen
Til dette efterår har vi inviteret politisk kommentator Peter Mogensen til at være vært ved fire foredragsaftener, hvor kendte politikere tages under kærlig behandling.
Det er blandt andet poster som personlig rågiver for Poul Nyrup, ministersekretær for Mogens Lykketoft og direktør for tænketanken Kraka, der har givet Peter Mogensen sin unikke insiderviden om dansk politik. På scenen i Mogens Dahl Koncertsal afslører den økonomiuddannede kommentator imidlertid indblik i betydeligt mere end tørre tal og politisk spin…
Første afdeling består af en politisk dialog, hvor Peter Mogensen taler med en toppolitiker om tidens politiske temaer på sin vanlige direkte måde med et glimt i øjet. I anden afdeling fortæller Peter Mogensen publikum om øvrige temaer i dansk politik, som ikke blev vendt i første halvleg. Det bliver loose, skarpt og sjovt.
Peter Mogensen spiller guitar og Mogens Dahl klaver til kendte fællessange undervejs.

få en uforpligtene snak om dit næste event

Udfyld formularen og vi ringer dig op

X
×
Menu
Ring til os
Program