FIRMAFESTER

En firma sommerfest, julefrokost, nytårskur, produktlancering eller en gastronomisk afslutning på en god konference – Mogens Dahl Koncertsal kan give dig de omgivelser, du ikke kan få andre steder og en perfekt afvikling af arrangementet og middagen.

Det gastronomiske niveau er garanteret af vores køkkenchef, kok og sommelier Peter Andreas Ingeberg. Han har et solidt fundament med mange års erfaring som kok og tjener, restaurantchef og daglig leder på nogle af den danske madscenes højest profilerede steder.

Hvad angår underholdning er ingen musikgenre fremmed for os – og vores nære forhold til det danske musikmiljø kan hjælpe med kontakterne.

 

Det siger kunderne:

“Tak for endnu en dejlig dag i jeres lyse og behagelige lokaler. Det var et gensyn, vi var glade for. Alt spillede – før, under og efter. Vi sætter meget pris på samarbejdet med jeres producent og personale, der altid er imødekommende og skaber tryghed for os som arrangører.”
Dansk Arbejdsgiverforening, Vibeke Lorenz Hansen, HR chef

Tusind tak for et fuldstændigt formidabelt arrangement og ikke mindst for fantastisk mad. Alt spillede på bedste vis. Jeg har efterhånden arrangeret mange arrangementer alle mulige steder, men hidtil er der intet sted, der slår jeres høje standard. I gør det nemt at arrangere med et vellykket resultat.
Lassen Richard, Anna C. Ternvig, Administrationschef

 

GASTRONOMI

“Et godt måltid er ikke bare energi til hjernen, det er også et uformelt mødested for tanker og idéer.”

KUNDEHISTORIER

Vi er stolte af at have haft mange spændende virksomheder og arrangementer i salene igennem de sidste mange år. Se...

Læs mere

KAPACITET OG LOKALER

Mogens Dahl Koncertsal består af 3 sale, alle i gadeniveau: Koncertsalen, Lille Sal og Store Sal. De to første er...

Læs mere

EVENT

De tre sale med deres placering omkring en intim, brolagt gård inviterer nærmest til at blive anvendt til events

Læs mere

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig et eller flere af vores nyhedsbreve og hold dig opdateret med nye arrangementer og muligheder i Mogens Dahl Koncertsal

få en uforpligtene snak om dit næste event

Udfyld formularen og vi ringer dig op

X
×
Menu
Ring til os
Program