marts, 2019

20mar20:00FOREDRAG & SANGAFTEN: Bertel Haarder - UDSOLGT20:00 Entré: kr. 250,- (inkl. gebyr)

Info

Siden 1901 har ingen været minister i længere tid end Bertel Haarder. Blandt andet blev det sammenlagt til hele 15 år som undervisningsminister. Den lange politiske karriere har dog aldrig afholdt højskoleforstander-sønnen fra at skabe overskrifter og farverige historier om alt andet end skrivebordsarbejdet på Christiansborg.

Temperamentet er dokumenteret i et herostratisk berømt klip på Youtube, den digteriske åre velkendt fra blandt andet Højskolesangbogen og sågar en galant hjælpsomhed med at flytte stole ved et velbesøgt foredrag har skabt overskrifter.

Igennem sine 40 år i Folketinget har han skrevet utallige lejlighedssange, hvor venner og fjender får en tur i rim-karusellen. Som her i 2013: ”På Borgen sidder Helle og regeringen. Med ridser i lakeringen, Hun nikker og hun smiler, og hun er så glad, For Løkke plumped’ i et fedte-fad.” Flere af disse sange er med i udgivelsen ’Bertels Bedste’ fra oktober 2018. Vi ser frem til nye lejlighedssange i 2019, og glæder os til at synge med på Bertel Haarders udvalgte viser og høre hans røverhistorier.

få en uforpligtende snak om dit næste event

Udfyld formularen og vi ringer dig op

X
×
Menu
Ring til os
Program