oktober, 2019

02okt20:00Bjarne Hastrup20:00 Entré: Entré: kr. 250,- (inklusiv gebyrer)

Bjarne Hastrup

Info

Bjarne Hastrup
Onsdag 2. oktober 2019 kl. 20.00
Entré: kr. 250,- (inklusiv gebyrer)

Et initiativ i 1986 til at stille skarpt på livet som ældre menneske i Danmark har udviklet sig til landets næststørste frivilligorganisation og en yderst magtfuld instans, når det gælder politik på ældreområdet. Ældresagen med sine 20.000 frivillige er en af verdens største organisationer af sin art.

I alle årene har der været én direktør for denne succes: Den cand. polit-uddannede Bjarne Hastrup. Han var medstifter af foreningen, som er udsprunget af ’Ensomme Gamles Værn’ (i dag omdøbt til Ældrefonden).

74-årige Bjarne Hastrup er efter sigende en ivrig dyrker af fitness og på mange måder et eksempel på og forbillede for en generation af ældre, der lever længere og er mere fysisk og psykisk aktive end tidligere. Også adskillige bøger og andre udgivelser har han fundet tid til. Heriblandt erindringsbogen ’Den som kæmper’ og ’Det mangfoldige liv’ skrevet sammen med Lone Hertz.

Med sin sædvanlige lune og uformelle tone vil Bjarne Hastrup introducere en række fællessange, som har betydet noget særligt for ham.

få en uforpligtende snak om dit næste event

Udfyld formularen og vi ringer dig op

X
×
Menu
Ring til os
Program