oktober, 2021

03okt15:00EN EFTERMIDDAG MED ANDREAS BRANTELID, CHRISTIAN IHLE HADLAND OG KONCERTPERFORMANCE MED AMALIE STALHEIM & KIND OF OPERACOLLAGE FESTIVAL 2021 15:00 Mogens Dahl Koncertsal Entré: 395,- / 295,- (+ gebyrer)

Info

Oplev et sandt overflødighedshorn af musik med nogle af Danmarks og Norges bedste musikere, når Andreas Brantelid, Christian Ihle Hadland og Amalie Stalheim giver koncerter. Der bliver også tid til en spændende talk om talentudvikling.

Cellisten Andreas Brantelid og pianisten Christian Ihle Hadland spiller et dansk-norsk program med værker af bl.a. Nielsen og Koppel, inden psykiater Finn Skårderud er vært for en talk om talentudvikling. Hans gæster er Maria Mediaas Jørstad, som er direktør for Talent Norge, og Anders Bjørnsen, som er direktør for Sparebankstiftelsen.

Eftermiddagen afrundes med en koncertperformance med cellisten Amalie Stalheim, hvor vi hører hendes egen stemme og de tanker, der rumsterer, når bue og strenge ikke afkræver hende al hendes opmærksomhed.

Info

PROGRAMOTER FINDES PÅ: COLLAGEFESTIVAL.DK

GODT AT VIDE

13.30 Venue åbner
14.30 Dørene åbner til koncertsalen
15.00 Koncert med Andreas Brantelid og Christian Ihle Hadland
16.15 Talk: En samtale om talentudvikling
17.15 Koncertperformance med Kind of Opera og Amalie Stalheim (cello)

 

Under dit besøg på COLLAGE FESTIVAL er det selvfølgelig muligt at nyde mad og drikke af samme høje kvalitet som programmet på scenen. Maden vil være lavet af lækre råvarer med fokus på at stille din sult mellem koncerterne. I baren vil der være alt lige fra øl til rødvin og flotte drinks.

Bemærk at alle tider er foreløbige og der kan forekomme justeringer.

få en uforpligtende snak om dit næste event

Udfyld formularen og vi ringer dig op

X
×
Menu
Ring til os
Program