oktober, 2018

02okt20:0022:00Foredrag & Sangaften: Erik Norman Svendsen20:00 - 22:00 Mogens Dahl Koncertsal Entré: Kr. 250 (inkl. gebyrer)

Info

Københavns tidligere biskop har skrevet flere bøger om Kingo og været formand for Salmebogskommissionen, der førte til en fornyelse af en af landets fornemste poesisamlinger i 2002. Der er med andre ord lagt op til et besøg af en med insiderviden om den danske sangskat, når Erik Norman Svendsen besøger Mogens Dahl Koncertsal. 

En lang karriere i den danske folkekirke blev næsten bogstaveligt kronet med en årrække som kongelig konfessionarius. Erik Norman Svendsen har for eksempel både viet kronprinsparret og prins Joachim og prinsesse Marie, samt for nylig stået for bisættelsen af Prins Henrik. I dag virker han fortsat som hjælpepræst ved Garnisons Kirke.

Også politik har haft den teologiuddannede københavners opmærksomhed. Han har blandt andet været stærkt engageret i antikommunistisk virksomhed og var i sin ungdom landsformand for Konservative Gymna-siaster.

Info

Den ene undersøgelse efter den anden har vist, at den er god nok: Det med at synge gør noget godt for os. 

Måske har fællessangen været gemt lidt væk for år tilbage, men gennem Mogens Dahl Koncertsals 12-årige historie kan man roligt sige, der har været holdt liv i både sang og dertilhørende fortælling. Det er der kommet fornøjelige stunder ud af, hvor en lang række kendte personligheder har nydt at svinge taktstokken for en syngende forsamling. 

Der er med andre ord masser af gode grunde til, at vi fortsætter traditionen med Foredrag & Sangaftener. Endnu engang har vi derfor været på jagt efter mennesker med holdninger, som vi er sikre på kan inspirere – og måske endda vække til modsigelse, selvom vi har munden fuld af sang. 

Der er således lagt op til godt samvær omkring flyglet i efteråret 2018, og alle er velkomne! 

få en uforpligtende snak om dit næste event

Udfyld formularen og vi ringer dig op

X
×
Menu
Ring til os
Program