september, 2018

17sep20:0022:00Foredrag & Sangaften: Pia Kjærsgaard20:00 - 22:00 Mogens Dahl Koncertsal Entré: Kr. 250 (inkl. gebyrer)

Info

Da folketingets forkvinde dystede med tre andre politikere om hvor meget ’danskhed’ man kunne måle i deres DNA, vandt Pia Kærsgaard med hele 78% af sin arvemasse sporet tilbage til skandinavisk oprindelse. 

Sammenholdt med en karriere, hvor hun har stiftet Dansk Folkeparti og skabt en markant front mod det hun kalder multikulturalisme og samtidig stået fast på traditionel, dansk velfærdspolitik, tegner det et billede af en national samlingsfigur. 

Som bekendt har hendes synspunkter dog altid skabt en – til tider stærkt følelsesladet – debat. Mens Pia 

Kjærsgaard i dele af Danmark har vundet stor opbakning, har hendes politik gjort hende til indbegrebet af det politisk ukorrekte i andre kredse.

Pia Kjærsgaard havde i sin ungdom læreplads i en kjoleforretning og var desuden kontorelev for en tid. I 1978 blev hun hjemmehjælper og meldte sig samme år ind i Fremskridtspartiet, hvorefter den politiske karriere tog fart.

Info

Den ene undersøgelse efter den anden har vist, at den er god nok: Det med at synge gør noget godt for os.

Måske har fællessangen været gemt lidt væk for år tilbage, men gennem Mogens Dahl Koncertsals 12-årige historie kan man roligt sige, der har været holdt liv i både sang og dertilhørende fortælling. Det er der kommet fornøjelige stunder ud af, hvor en lang række kendte personligheder har nydt at svinge taktstokken for en syngende forsamling.

Der er med andre ord masser af gode grunde til, at vi fortsætter traditionen med Foredrag & Sangaftener. Endnu engang har vi derfor været på jagt efter mennesker med holdninger, som vi er sikre på kan inspirere – og måske endda vække til modsigelse, selvom vi har munden fuld af sang.

Der er således lagt op til godt samvær omkring flyglet i efteråret 2018, og alle er velkomne!

få en uforpligtende snak om dit næste event

Udfyld formularen og vi ringer dig op

X
×
Menu
Ring til os
Program