september, 2019

10sep20:00Steffen Gram20:00 Entré: Entré: kr. 250,- (inklusiv gebyrer)

Info

Tirsdag 10. september 2019 kl. 20.00
Entré: kr. 250,- (inklusiv gebyrer)

Én ting er at befinde sig midt i verdenshistoriske begivenheder – en anden at kunne formidle indsigt i de komplekse menneskelige historier, der gemmer sig bag overskrifterne. Steffen Gram er for en hel generation blevet indbegrebet af udenrigskorrespondenten, der har helliget sig denne formidlingskunst.

Som journalist, uddannet i 1974 og siden med næsten uafbrudt ansættelse i DR, har han rapporteret fra forhandlinger, topmøder, præsidentvalg, imperiers fald, krige, flygtningekatastrofer og meget mere.

Steffen Gram begyndte sin DR-karriere som Asien-reporter, fortsatte som USA-korrespondent og var siden øjenvidne til Sovjetunionens sammenbrud. I en periode var han vært og redaktør på DR’s udenrigspolitiske magasin Horisont, og i dag lyder hans stemme fra DR P1, når han hver tirsdag gør danskerne klogere på alt fra valg i Ukraine til Brexit og Trumps USA.

Glæd dig til ’Verden ifølge Gram’ i Mogens Dahl Koncertsal – hvor skøn fællessang krydrer den erfarne journalists beretninger fra nær og fjern.

 

få en uforpligtende snak om dit næste event

Udfyld formularen og vi ringer dig op

X
×
Menu
Ring til os
Program