PRESSEMEDDELELSE:
LAD DIN SKØNHED OG UDSTRÅLING FORSTÆRKES I SMUKKE MUSIKALSKE RAMMER

4. SEPTEMBER 2017

I september 2017 er det 20 år siden, at Look Good Feel Better blev etableret som en forening for kvinder, der på grund af kræft, har været igennem et sygdomsforløb og svære tider. For selvom man er kræftramt, er der ingen grund til at man ikke kan se godt ud! Derfor Look Good, Feel Better-konceptet, som er makeup til kræftramte kvinder.

Men ét er at se godt ud og føle sig bedre tilpas udadtil. Den indre glød og udstråling spiller også en stor rolle i ens velbefindende. Derfor glæder det også Mogens Dahl Koncertsal at bidrage til Look Good Feel Betters jubilæum, som holdes i Mogens Dahl Koncertsal onsdag d. 20. september.

Den rene æstetik i den smukke koncertsal på Islands Brygge indbyder til ro og fordybelse, og de musikalske rammer gør også noget ved sjælen. Musik er med til at gøre os smukke indvendig og når sjælen bliver rørt, kommer skønheden og udstrålingen også til udtryk udadtil.

Som sygdomsramt gennemgår man en fase, som forhåbentligt kun er midlertidig, men trangen til at føle sig smuk og attraktiv er vedvarende.

Vi i Mogens Dahl Koncertsal er glade for og stolte over, at kunne være med til at skabe en fantastisk dag for alle de mennesker, som har gjort og fortsat gør Look Good Feel Better-projektet muligt.

Mogens Dahl Koncertsal er Nordens eneste privatejede klassiske koncertsal, som årligt danner rammerne om ca. 150 konferencer, møder og events samt ca. 20 koncerter og foredragsaftener.

»Stedet, hvor musikken kan høres, selv når den ikke spiller.«

Pressekontakt:
Direktør Bolette Hvalsøe Boe Hansen, Mogens Dahl Koncertsal, +45 70230082,   boe@mogensdahl.dk
Sekretariatsleder Hella Gammelgaard, Look Good Feel Better, +45 35434044,   helle@lookgoodfeelbetter.dk

 

KUNDEHISTORIER

Vi er stolte af at have haft mange spændende virksomheder og arrangementer i salene igennem de sidste mange år. Se...

Læs mere

KAPACITET OG LOKALER

Mogens Dahl Koncertsal består af 3 sale, alle i gadeniveau: Koncertsalen, Lille Sal og Store Sal. De to første er...

Læs mere

EVENT

De tre sale med deres placering omkring en intim, brolagt gård inviterer nærmest til at blive anvendt til events

Læs mere

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig et eller flere af vores nyhedsbreve og hold dig opdateret med nye arrangementer og muligheder i Mogens Dahl Koncertsal

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

få en uforpligtende snak om dit næste event

Udfyld formularen og vi ringer dig op

X
×
Menu
Ring til os
Program