PRESSEMEDDELELSE:
NY MUSIK- OG ENSEMBLECHEF SKAL GIVE MOGENS DAHL KONCERTSAL ET INTERNATIONALT BOOST

9. JUNI 2017

Med ansættelsen af Oliver Quast, 45 år og siden 2006 leder for Ensemble MidtVest, som musik- og ensemblechef sætter Mogens Dahl yderligere fart på udviklingen af den internationale profil for Mogens Dahl Koncertsal på Islands Brygge samt det professionelle vokalensemble Mogens Dahl Kammerkor.

 

Mogens Dahl er begejstret for, at det lykkedes at få udvidet sin professionelle stab med et særdeles stærkt navn fra den etablerede klassiske musikbranche, og udtaler:
“Oliver Quast er fortrolig med de udfordringer, en stilling hos et internationalt anerkendt professionelt ensemble medfører, og han bliver ekstremt værdifuld i vores arbejde med at skærpe den internationale profil for såvel vores kammerkoncertserier som Mogens Dahl Kammerkor.”

 

Oliver Quast udtaler:
“Det er en enestående chance at få lov til at arbejde for et højprofileret kammerkor, der allerede står stærkt internationalt. Jeg glæder mig til at være en del af det hold, der skal arbejde på at udfolde ensemblets kæmpemæssige potentiale i endnu højere grad både herhjemme og i udlandet. Samtidig er det fantastisk, sideløbende med arbejdet for Mogens Dahl Kammerkor, at få ansvaret for det, som godt kan betegnes som Danmarks absolut mest prestigefyldte kammerkoncertserie.”

 

Oliver Quast er født og opvokset i Tyskland og uddannet som fløjtenist på Hochschule der Künste Berlin. Inden han for 14 år siden flyttede til Danmark, var han manager for Schleswig-Holstein Musikfestivalens Internationale Orkesterakademi. Han har desuden tidligere været producent for DR UngdomsEnsemblet samt administrator for Athelas Sinfonietta Copenhagen. Siden 2011 har han været initiativtager og leder for den årlige Holstebro Masterclass for unge danske kammermusikensembler.

 

For yderligere information, kontakt: Mogens Dahl på +45 4081 9089 eller   md@mogensdahl.dk

 

Pressefoto OLIVER QUAST

Pressefotos – KUNSTNERE, KONCERTSAL, KOR

 

 

KUNDEHISTORIER

Vi er stolte af at have haft mange spændende virksomheder og arrangementer i salene igennem de sidste mange år. Se...

Læs mere

KAPACITET OG LOKALER

Mogens Dahl Koncertsal består af 3 sale, alle i gadeniveau: Koncertsalen, Lille Sal og Store Sal. De to første er...

Læs mere

EVENT

De tre sale med deres placering omkring en intim, brolagt gård inviterer nærmest til at blive anvendt til events

Læs mere

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig et eller flere af vores nyhedsbreve og hold dig opdateret med nye arrangementer og muligheder i Mogens Dahl Koncertsal

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

få en uforpligtende snak om dit næste event

Udfyld formularen og vi ringer dig op

X
×
Menu
Ring til os
Program