Mogens Dahl Koncertsal Logo

FIRMAFESTER

Vi skaber den perfekte ramme for jeres firmafest

Arrow down

Tema, event eller middag – lad vores lokaler skabe den perfekte ramme for jeres firmafest. Vi hjælper jer med at stable et succesfuldt arrangement på benene, og vi tilbyder at stå for mad, underholdning og afvikling.

TEMA, EVENT ELLER MIDDAG? VI HAR DET BEDSTE VENUE TIL JERES FEST!

Når I vælger Mogens Dahl Koncertsal til jeres firmafest, får I festlokaler i København i en klasse for sig. Vi tilbyder den perfekte blanding af kulturelle, afslappede og eksklusive omgivelser, der skaber den ideelle atmosfære for jeres firmafest. Uanset om I planlægger en temafest, en formel middag eller et innovativt event, er vores erfarne team klar til at hjælpe jer med at skabe en uforglemmelig firmafest.


CHARME, STEMNING OG ATMOSFÆRE TIL JERES FIRMAFEST

Mogens Dahl Koncertsal byder på tre unikke og stemningsfyldte lokaler, der hver har sin egen karakter og charme. Derudover har vi en hyggelig, brostensbelagt gårdhave, der inviterer til fest under åben himmel. Vores venue er designet til at kunne rumme forskellige behov og ønsker, uanset hvad I ønsker til jeres firmafest. Vores gårdhave og rooftop er som skabt til en sommerfest, hvor I kan nyde de lange lyse aftener i selskab med hinanden og en kølig drink.


SERVICE, MAD OG SELSKABSLOKALER I VERDENSKLASSE

Skal jeres firmafest overgå alle forventninger? Så lad os hjælpe jer med planlægningen. Vi har erfarne eventkoordinatorer, der sørger for, at alle detaljer er på plads, så I kan slappe af og nyde aftenen med kollegerne. Og bare rolig - ingen går sultne fra bordet! Vores dygtige chefkok tilbereder mad og vin i verdensklasse, uanset om I er til buffet eller gallamiddag.SEND FORESPØRGSEL

OPLEV VORES LOKALER

Vi har sale, der passer til flere forskellige størrelser, ønsker og lejligheder. Alle lokaler har en fantastisk akustik, av-udstyr og god plads til både stående og siddende gæster. 


Hvad kan du forvente hos Mogens Dahl Koncertsal?

Vi tager hånd om jeres oplevelse

En konference, et arrangement eller en firmafest kan ikke byttes, hvis noget går galt – lidt ligesom en ferie. Derfor er det afgørende, at vi, der danner rammerne om dit arrangement, kan vores job til perfektion, så vi kan handle, når der sker noget uforudset (og det gør der altid). – Allerhelst så I slet ikke opdager det. Det kan vi i Mogens Dahl Koncertsal.


Til vands, til lands eller fra luften?

Mogens Dahl Koncertsal ligger tæt ved Islands Brygge havnefront, en kort metrotur fra lufthavnen og få kilometer fra motorvejen. I og jeres gæster kan med andre ord ankomme til drømmefesten præcis, som I ønsker. Vi bidrager gerne med koordinering og planlægning.

FAQ om firmafester hos Mogens Dahl Koncertsal

Hvad er kapaciteten for jeres festlokaler?

Vores festlokaler kan rumme mellem 80 og 180 siddende gæster afhængig af bordopstilling og jeres ønsker.


Tilbyder I catering til firmafester?

Ja, vi tilbyder en bred vifte af cateringmuligheder til jeres fest, herunder buffet, sit-down middage og cocktail-receptioner. Vores menu kan tilpasses efter jeres præferencer og behov.


Kan I arrangere underholdning til vores firmafest?

Vi samarbejder med nogle af de mest anerkendte artister i Danmark og kan arrangere alt fra live bands og DJs til klassiske musikere og komikere til jeres firmafest.


Hvordan booker vi Mogens Dahl Koncertsal som lokale til firmafesten?

I kan kontakte os via telefon eller e-mail. Så tager vi en snak om jeres ønsker og behov og tjekker, om lokalerne er tilgængelige. Vores team hjælper jer med at booke og planlægge jeres fest fra start til slut.


Kan vi få hjælp til planlægningen af vores firmafest?

Ja, I får tilknyttet en fast kontaktperson, der vil hjælpe med at planlægge alle detaljer af jeres arrangement. Derudover får I tilknyttet en dygtig afvikler, der sørger for, at alt går som planlagt på selve dagen.


Hvad er jeres afbestillingspolitik for firmafester?

Vores afbestillingspolitik afhænger af bookingdetaljerne og tidspunktet for afbestillingen. Kontakt os for mere information om de specifikke vilkår.“Events er en vigtig del af Implements kundevendte strategi. Derfor lægger vi vægt på, at de steder, vi anvender dels understøtter vores brand, dels tilbyder os og vores kunder et ekstremt højt niveau af service. Mogens Dahl Koncertsal har præcis den blanding af tidløs coolness og intimitet, som er vigtige ingredienser i at skabe den stemning, som vi ønsker vores kunder forbinder med os. Hertil kommer et særdeles højt professionelt niveau hos medarbejderne hos Mogens Dahl Koncertsal. Vi er altid i trygge hænder, og lige meget hvilke tekniske og praktiske udfordringer, vi støder på, bliver de løst hurtigt og effektivt.”

- Kenneth Pedersen, Implement Consulting Group

SEND OS EN FORESPØRGSEL

Skal du holde fest, event eller konference? Skriv til os, så vender vi tilbage med et tilbud i løbet af 24 timer.