Mogens Dahl Koncertsal Logo

KONFERENCER

Hold jeres konference i hjertet af København

Arrow down

Hold jeres konference i hjertet af København. I Mogens Dahl Koncertsals tre forskellige venues har vi har plads til alle typer af events og konferencer. Vi tilbyder lokaler, der er udstyret med optimalt teknisk udstyr, perfekt akustik og vinduer, der lader dagslyset strømme ind.

PERFEKTE RAMMER TIL DIN KONFERENCE

De rette omgivelser er afgørende for at sikre et godt resultat af din konference. Hos Mogens Dahl Koncertsal får I perfekte konferencelokaler i København med atmosfære, funktionalitet og en central beliggenhed. Vores venue er skabt til at imødekomme jeres behov, uanset om I planlægger en mindre workshop eller en konference med flere hundrede deltagere.


FLEKSIBLE LOKALER TIL ALLE BEHOV

Hos Mogens Dahl Koncertsal får I mødefaciliteter, der er både lyse og fleksible. Fra de store vinduer strømmer dagslyset ind, hvilket skaber de bedst mulige forhold til at bevare koncentrationen blandt deltagerne. Vi har tre sale i forskellige størrelser, der gør det muligt at afholde dagsmøder, seminarer med parallelle spor eller større konferencer med plads til udstillinger.


VI TAGER HÅND OM JERES ARRANGEMENT

Intet er overladt til tilfældighederne, når det kommer til de akustiske forhold. Vores lokaler er indrettet med lyddæmpning efter alle kunstens regler – det er jo en koncertsal. Vi stiller desuden alle nødvendige faciliteter til rådighed fra wi-fi, lydanlæg og projektorer til de mere lavpraktiske som stole, borde og scene. I er med andre ord sikre på, at såvel den tekniske som den praktiske afvikling af jeres arrangement forløber uden gnidninger.SEND FORSPØRGSEL

OPLEV VORES LOKALER

Vi har sale, der passer til flere forskellige størrelser, ønsker og lejligheder. Alle lokaler har en fantastisk akustik, av-udstyr og god plads til både stående og siddende gæster. Hvad kan du forvente hos Mogens Dahl Koncertsal?

Mere end et konferencelokale

Vi sætter scenen for jeres konference, så I er sikre på, at det bliver en succes. Mogens Dahl Koncertsal er et perfekt venue for jeres event. Hos Mogens Dahl Koncertsal er vi klar til at hjælpe jer med planlægningen og afviklingen af jeres konference. Kontakt os i dag for at høre mere om vores konferencelokaler i København og få et tilbud, der er skræddersyet til jeres behov.

Vi tager hånd om jeres oplevelse

En konference, et arrangement eller en firmafest kan ikke byttes, hvis noget går galt – lidt ligesom en ferie. Derfor er det afgørende, at vi, der danner rammerne om dit arrangement, kan vores job til perfektion, så vi kan handle, når der sker noget uforudset (og det gør der altid). – Allerhelst så I slet ikke opdager det. Det kan vi i Mogens Dahl Koncertsal.

Til vands, til lands eller fra luften?

Mogens Dahl Koncertsal ligger tæt ved Islands Brygge havnefront, en kort metrotur fra lufthavnen og få kilometer fra motorvejen. I og jeres gæster kan med andre ord ankomme til jeres konference præcis, som I ønsker. Vi bidrager gerne med koordinering og planlægning.

FAQ om konferencelokaler i Mogens Dahl Koncertsal

Akustik og lyd

Med sin indretning som koncertsal er Mogens Dahl Koncertsal som skabt til deltagelse og engagement. Salenes akustik sikrer, at konferencens talere og præsentationer bliver leveret med en lydkvalitet, der fanger og fastholder publikums opmærksomhed.


Æstetik og atmosfære

Islands Brygges æstetik og charme smitter af på atmosfæren i Mogens Dahl Koncertsal og tilføjer en ekstra dimension til jeres konference eller event.


Fleksibel indretning

Koncertsalene kan tilpasses forskellige arrangementstyper og deltagerantal alt efter jeres behov og ønsker. Det gør vores venue til en oplagt ramme for enhver type konference.


Teknik og funktion

Vores lokaler er udstyret med al nødvendig teknik for at skabe gode oplevelser med præsentationer, lyd- og video. Vi hjælper gerne med at få de sidste detaljer på plads, hvis der er brug for det.


Beliggenhed og tilgængelighed

Mogens Dahl Koncertsal ligger på Islands Brygge i hjertet af København. Der er kort afstand til offentlig transport, lufthavn, motorvej og hoteller. Det gør vores lokation let tilgængelig for lokale såvel som internationale deltagere.“Tilbagemeldingerne fra vores deltagere har været meget positive. Vores feedback til jer er udelukkende positiv. Jeres personale var meget servicemindede og smilende. I har igennem hele forløbet været meget imødekommende og fleksible. Stor tak herfra til jer alle. Jeg vil sørge for at anbefale jer til alle i og udenfor banken.”

- Tine Schwartzbach, Danske Bank

SEND OS EN FORESPØRGSEL

Skal du holde fest, event eller konference? Skriv til os, så vender vi tilbage med et tilbud i løbet af 24 timer.