Mogens Dahl Koncertsal Logo

MADEN

Nyd et måltid, der matcher omgivelserne

Arrow down

Vores chefkok skaber måltider og middage, der matcher omgivelserne, uanset om I vælger buffet, enkeltservering eller gallamenu. Intet er overladt til tilfældighederne, og alle råvarer er nøje udvalgt for at give jer den bedst mulige oplevelse ved middagsbordet.

MADEN ER EN DEL AF OPLEVELSEN

Køkkenet hos Mogens Dahl Koncertsal er styret af vores chefkok Peter Andreas Ingeberg. Han har stor erfaring i at bygge måltider sammen med et givent arrangement, så de spiller sammen og forstærker hinanden. Han har evnen til at skabe oplevelser ved spisebordet, hvad enten det er sandwiches til en workshop eller en femretters menu til en gallamiddag.


RÅVARER AF HØJESTE KVALITET

Vi har adskillige leverandører til såvel råvarerne i køkkenet, som den kaffe, the, frugt og vin, som I og jeres gæster nyder i løbet af dagen. Kun det bedste er godt nok, og vi vægter kvalitet, friskhed og økologi højt, når vi tilrettelægger den bedst mulige menu for jer.


LOKALER, MENU OG OPLEVELSE I MOGENS DAHL KONCERTSAL

Skal vi tage hånd om jeres bryllup, firmafest eller konference? Vi sørger for, at madoplevelsen og menuen hænger sammen med resten af jeres event. Lad vores selskabslokaler i København danne rammen om den perfekte aften. Vores eventkoordinatorer rådgiver og tager hånd om alt fra tema til underholdning, så I får en helstøbt oplevelse.



SEND FORESPØRGSEL

Hør vores chefkok Peter Andreas Ingeberg fortælle om vores gastronomiske muligheder.

Peter

“Fantastiske lyse og varme rammer, der muliggjorde en sjælden grad af dejlig uformel omgang og tæt dialog. Det brød med ”det normale” på en god og professionel facon.”

- Thomas Bomhoff, Novozymes


SEND OS EN FORESPØRGSEL

Skal du holde fest, event eller konference? Skriv til os, så vender vi tilbage med et tilbud i løbet af 24 timer.