Det er i Mogens Dahl Koncertsal
Mad fra Ingebergs Køkken er velsmagende og sundt. Alt bliver lavet fra bunden af ferske råvarer samme dag det serveres – uanset om det er en lækker frokostbuffet til et dagsmøde eller en 5-retters gourmetmenu til et bryllup.
Menuerne er inspireret af klassiske verdenskøkkener som middelhavskøkkenet og det klassisk franske, dog i en lettere og personlig tolket nordisk udgave iblandet inspiration fra Japan eller Mellemøsten. Alle retter er tilberedt på en base af ordentlige råvarer, hvor f.eks. olivenolier, krydderurter, grøntsager og citrus, er vigtige omdrejningspunkter i smagen og teksturen.
Ingebergs Køkken har fokus på økologi og vælger lokale grøntsager, når det er muligt samt bæredygtigt fanget eller opdrættet fisk og fjerkræ, når der skal købes ind. I det hele taget handler det om mad med omtanke og fokus på dyrevelfærd.
I det tætte og langvarige samarbejde med Mogens Dahl Koncertsal, sørger vi for at vores gastronomiske indslag - lige fra tidlig morgen til natmad - bliver tilpasset det enkelte event eller fest, efter årstid, tema, antal gæster og anledning.
Vores mål er, at alle går herfra med en samlet god oplevelse. De menuer, som serveres hos Mogens Dahl Koncertsal, får man kun her.
Velbekomme!
Peter Andreas Ingeberg
MADEN ER EN DEL AF OPLEVELSEN
Den visuelle oplevelse, præsentationen, smagen og serveringen af maden en vigtig del af et event eller en fest. Hos os står den erfarne chefkok Peter Ingeberg i spidsen for køkkenet. Sammen med dig og vores event team sammensætter han menuer tilpasset anledning, årstid, tema og antal gæster.
NÅR KUN DET BEDSTE ER GODT NOK
Ud over vores lange partnerskab med Ingebergs Køkken, har vi også andre tætte leverandører. Vi har bl.a. vores eget udviklet Mogens Dahl kaffeblend og serverer lokal øl fra Thy, samt nøje udvalgte vine fra Kjær & Sommerfeldt. Kun det bedste er godt nok, og vi vægter kvalitet, friskhed, særlighed og økologi højt, når vi vælger leverandør.
EKSEMPEL PÅ MENU
Velkomst: Crustader: Ny røget fisk med gomasauce og ristet sesam, håndpillede rejer med citrus og dild, vesterhavsost med ristet saltmandel.
Forret: Bagt filet af rødspætte, snitbønner, mousseline med hvid miso, riseddike og krydderurtesalat.
Hovedret: Grillet bryst fra Rokkedahl frilandskylling med creme på grillet pimentos, bagte rødder med persille og syltet citron, sprøde nye salater, vinaigrette og vild karse, nybagt økologisk surdejsbrød.
Dessert: Økologisk citronbavaro is på friske citroner, vaniljecreme og sprødt tilbehør.
Vil du vide mere om hvilke andre menuer vi tilbyder?
Hør vores chefkok Peter Andreas Ingeberg fortælle om maden.
”Som meget madinteresserede og med baggrund i restaurationsbranchen, ville vi gerne sikre at mad, serveringpersonale, cocktailbaren etc. var af høj klasse til vores fest. Og der var virkeligt intet at sætte en finger på. Alle var topprofessionelle! Køkkenchefen i Mogens Dahl Koncertsal var ekstrem dygtig. Smagsnuancerne og præsentationen af maden, var en sand gourmetoplevelse. Tjenere og serveringspersonalet var meget opmærksomme og havde konstant overblikket over alle detaljer, så der aldrig manglede noget, og det helt uden man næsten opdagede, de var der.”
PRIVATFEST FOR PAR - København, 2023
Skal du holde privatfest, bryllup, event eller konference? Skriv til os, så vender vi tilbage med et tilbud i løbet af 24 timer.
Oplev Mogens Dahl Koncertsal hjemmefra: Tag en 3D-tour gennem vores lokaler