Mogen Dahl Koncertsal

MADEN

Nyd et måltid, der matcher omgivelserne

Arrow down
hero mad mogens dahl koncertsal

Mogens Dahl Koncertsals køkkenchef hedder Peter Andreas Ingeberg. Peter er udlært kok, tjener og sommelier og har undervejs i karrieren lært fra de bedste i branchen.

Mad fra Ingebergs er frisk, velsmagende og sund. Forberedt fra morgenstunden og fremefter, tilberedt og serveret i løbet af dag og aften….

Maden er inspireret af klassiske verdenskøkkener som middelhavskøkken og det klassisk franske, dog i en lettere og personlig tolket nordisk udgave iblandet inspiration fra Japan eller Mellemøsten. Alle retter er tilberedt på en base af ordentlige råvarer, hvor f.eks. olivenolier, krydderurter, grøntsager og citrus, er et af de vigtige omdrejningspunkter i maden.

Fokus på økologi, tilvalg af lokal dyrkede grøntsager når muligt, dyrevelfærd, bæredygtigt fanget eller opdrættet fisk – og i det hele taget mad med omtanke, ligger som en fast forankret holdning i den måde der tænkes, indkøbes og arbejdes på.

I det tætte og langvarige samarbejde med Mogens Dahl Koncertsal, sørger vi for at vores gastronomiske indslag - lige fra tidlig morgen til natmad - bliver tilpasset hvert enkelt arrangement, således at både arrangør og gæst går herfra, med en samlet god oplevelse. Den mad som serveres hos Mogens Dahl Koncertsal, får man kan her.

Velbekomme!

Peter Andreas Ingeberg

 






mad mogens dahl koncertsal
tjenere mogens dahl koncertsal
Nærbillede af hænder fra to kokke, der anretter desserter på hvide dybe tallerkener i Mogens Dahl Koncertsals køkken. Hvid røg fra kulden skaber en dramatisk effekt omkring tallerkenerne.

MADEN ER EN DEL AF OPLEVELSEN

Køkkenet hos Mogens Dahl Koncertsal er styret af vores chefkok Peter Andreas Ingeberg. Han har stor erfaring i at bygge måltider sammen med et givent arrangement, så de spiller sammen og forstærker hinanden. Han har evnen til at skabe oplevelser ved spisebordet, hvad enten det er sandwiches til en workshop eller en femretters menu til en gallamiddag.


RÅVARER AF HØJESTE KVALITET

Vi har adskillige leverandører til såvel råvarerne i køkkenet, som den kaffe, the, frugt og vin, som I og jeres gæster nyder i løbet af dagen. Kun det bedste er godt nok, og vi vægter kvalitet, friskhed og økologi højt, når vi tilrettelægger den bedst mulige menu for jer.


LOKALER, MENU OG OPLEVELSE I MOGENS DAHL KONCERTSAL

Skal vi tage hånd om jeres bryllup, firmafest eller konference? Vi sørger for, at madoplevelsen og menuen hænger sammen med resten af jeres event. Lad vores selskabslokaler i København danne rammen om den perfekte aften. Vores eventkoordinatorer rådgiver og tager hånd om alt fra tema til underholdning, så I får en helstøbt oplevelse.



SEND FORESPØRGSEL

Hør vores chefkok Peter Andreas Ingeberg fortælle om vores gastronomiske muligheder.

Peter

“Fantastiske lyse og varme rammer, der muliggjorde en sjælden grad af dejlig uformel omgang og tæt dialog. Det brød med ”det normale” på en god og professionel facon.”

- Thomas Bomhoff, Novozymes


SEND OS EN FORESPØRGSEL

Skal du holde fest, event eller konference? Skriv til os, så vender vi tilbage med et tilbud i løbet af 24 timer.