MØDELOKALER KØBENHAVN 

Et stenkast fra Københavns hjerte finder du Mogens Dahl Koncertsal – et inspirerende ånderum, som til dagligt fungerer som kulturelt kraftcenter og mødelokaler for Københavns og resten af landets ledende virksomheder og organisationer.

Koncerthuset, som blev restaureret i samarbejde med de anerkendte arkitekter Maali og Lalanda i 2005, består af tre sale, som hver især udmærker sig ved deres egen unikke atmosfære. Her kan din virksomhed og jeres samarbejdspartnere mødes under enestående, diskrete og professionelle forhold tæt på byen.

KONFERENCE- OG MØDEFACILITETER I SÆRLIGE RAMMER

Mogens Dahl Koncertsal kan skabe helt specielle rammer om dit møde, din generalforsamling eller produktlancering

Vores lokaler og gårdhave er gearet til både små og store selskaber og emner. Hvad enten du har behov for en central placering midt i hovedstaden med kort afstand til Københavns Lufthavn, et diskret og stille sted eller omgivelser og forplejning i øverste klasse, så er Mogens Dahl Koncertsal det rigtige valg.

Den særlige arkitektur i de restaurerede, gamle bygninger gør, at vi kan indrette mødelokalerne, så du altid får den ønskede mødeoplevelse – uanset om du har inviteret 20 eller 240 deltagere til dit arrangement. Alle lokalerne er udstyret med nødvendige faciliteter, så du er sikret et forløb uden tekniske forhindringer.

MØDELOKALER I KØBENHAVN UDEN NYSGERRIGE BLIKKE

Alle salene er i gadeplan, og de store vinduer, som går fra gulv til loft, tillader det naturlige dagslys at komme indenfor. På trods af vinduerne og mødelokalernes placering ved Københavns centrum, er indretningen af koncerthuset designet, så du og dine gæster altid bliver skånet for nysgerrige blikke.

Alle salene vender ud mod vores lyse og intime gårdhave, som i sig selv danner kulisse for eventuelle udendørs produktlanceringer og konferencer. Gårdhaven kan sagtens overdækkes efter behov – vejret skal ikke være en hæmsko.

Booking af mødelokaler

Du er altid velkommen til at kontakte os og fortælle os om dine overvejelser vedrørende dit næste arrangement.

Mogens Dahl Koncertsals mødelokaler på Københavns livlige Islands Brygge byder på fleksible faciliteter – tekniske såvel som fysiske, tidsløs arkitektur, varme omgivelser og en personlig og serviceminded behandling af vores dedikerede personale.

Når du benytter Mogens Dahl Koncertsals mødelokaler i København, tilstræber vi at give dig en fuldkommen oplevelse og et velafviklet arrangement. Vores medarbejdere står klar med fantastisk forplejning til dig og dine gæster – serveret i en perfekt balance af diskretion og tilstedeværelse.

Vi glæder os til at byde dig indenfor i vores inspirerende mødelokaler i København.

KUNDEHISTORIER

Vi er stolte af at have haft mange spændende virksomheder og arrangementer i salene igennem de sidste mange år. Se...

Læs mere

KAPACITET OG LOKALER

Mogens Dahl Koncertsal består af 3 sale, alle i gadeniveau: Koncertsalen, Lille Sal og Store Sal. De to første er...

Læs mere

EVENT

De tre sale med deres placering omkring en intim, brolagt gård inviterer nærmest til at blive anvendt til events

Læs mere

SEND EN FORESPØRGSEL

Skriv til os hvilket arrangement du overvejer at afholde hos os, og vi vil vende tilbage til dig indenfor 24 timer.

få en uforpligtende snak om dit næste event

Udfyld formularen og vi ringer dig op

X
×
Menu
Call us
Program