A YEAR IN A MINUTE

Mogens Dahl Koncertsal på Islands Brygge er et multifunktionelt hus, som både byder på kulturelle arrangementer og er oplagt til afholdelse af konferencer og firmafester. Denne hengemte perle i byen har instruktør Anders Garde Kongshaug fra VNR TV kastet sit blik på i en ny prisvindende præsentationsfilm. Koncertsalens unikke æstetik kommer fornemt til udtryk i ‘Mogens Dahl Koncertsal – A Year in A Minute’, hvor man tydeligt ser lysets helt særlige effekt i de store og indbydende rum. Som grundlægger og direktør Mogens Dahl udtrykker det: »Vores hus har en skulpturel lyskilde til ethvert arrangement«.

Filmen om denne kulturelle perle i København høster netop nu opmærksomhed og hæder ved internationale filmfestivaler.

Se filmen nedenfor:


EVENT OG KONFERENCELOKALER

Vores mødefaciliteter er lyse, fleksible og indbyder til innovative møder. Mogens Dahl Koncertsal består af i alt tre sale af forskellig størrelse, og det er derfor muligt at afholde dagsmøder, seminarer med flere parallelle spor eller konferencer, der også skal bruge plads til udstilling.

Få følelsen af egen koncertsal – bare for en stund!

De lyse og venlige lokaler og de gavmilde mængder af dagslys fra de store vinduer ud til den stille gård gør det let at bevare koncentrationen for både deltagere og foredragsholdere.

Og så er akustikken perfekt. Intet er overladt til tilfældighederne, når det kommer til de akustiske forhold i vores konferencelokaler midt i Købehavns pulserende og moderne Islands Brygge-kvarter, og alle lokaler er indrettet med lyddæmpning efter alle kunstens regler – det er jo en koncertsal.


GASTRONOMI I MOGENS DAHL KONCERTSAL

Intet er mere befordrende for inspirationen end at opdage ting, man ikke vidste, man ikke vidste. Et godt måltid er ikke bare energi til hjernen, det er også et uformelt mødested for tanker og idéer.

Maden som er en del af oplevelsen
Vores chefkok Peter Andreas Ingeberg har stor erfaring i at bygge måltider sammen med et givent arrangement, så begge spiller sammen og forstærker hinanden – hvad enten det er sandwiches til en workshop eller en femretters menu til et direktionsmøde. Og ikke mindst de livsgivende snacks eller mellemmåltider, der holder nærværet oppe gennem en intens dag.

Kvalitet er afgørende
Vi har adskillige leverandører, ikke blot til råvarerne i køkkenet, men også til den kaffe, the, frugt og vin som du og dine gæster indtager i løbet af dagen. Det, der er fælles for dem, er kvaliteten og friskheden, og – hvis det overhovedet er muligt – det økologiske stempel.


Vi tilbyder altid vores gæster Det musikalske kvarter!

Det kan fx være en pianist eller anden musiker, som spiller i baggrunden under en af jeres pauser - eller det kan være som et musikalsk indslag undervejs, som inspirerer og engagere deltagerne. Mogens Dahl Koncertsal er et venue med sjæl, hvor musikken i samklang med æstetikken og arkitekturen, kan tilføje jeres arrangement noget unikt og mindeværdigt.

DET MUSIKALSKE KVARTER KOSTER FRA KR. 3.500,- EKSKL. MOMS.

Booking

Vi hører gerne   fra dig og din virksomhed, hvis I ønsker at lade Mogens Dahl Koncertsal danne fysiske rammer om et arrangement i anderledes konferencelokaler i København.

Vores engagerede personale står klar med åbne arme til at få jeres event til at forløbe fejlfrit, og til at give jer en oplevelse I ikke glemmer. I er altid sikret professionel behandling og den perfekte balance mellem minimalisme og maksimalisme, når I benytter Mogens Dahl Koncertsal som konferencelokaler i København.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Vi vil rigtig gerne høre fra dig.
Direktør, Bolette Boe Hansen på +45 3283 0072
Konferencechef, Søren Bornerup Græsborg på +45 3283 0071
Salgs- og Projektleder, Laura Dahl på  +45 7023 0082

Du er også velkommen til at sende en forespørgsel  her.

KAPACITET

KONCERTSAL
Størrelse: 160 m2
Konference: 210 personer
Runde borde: 150 personer
Stående buffet: 250 personer

STORE SAL
Størrelse: 180 m2
Konference: 240 personer
Runde borde: 200 personer
Stående buffet: 300 personer

LILLE SAL
Størrelse: 100 m2
Konference: 100 personer
Runde borde: 60 personer
Stående buffet: 150 personer

MØDELOKALE
Størrelse: 35m2
Møde/Generalforsamling: 5-25 personer

GÅRDSPLADS
Størrelse: 300 m2

 

KUNDEHISTORIER

Vi er stolte af at have haft mange spændende virksomheder og arrangementer i salene igennem de sidste mange år. Se...

Læs mere

KAPACITET OG LOKALER

Mogens Dahl Koncertsal består af 3 sale, alle i gadeniveau: Koncertsalen, Lille Sal og Store Sal. De to første er...

Læs mere

EVENT

De tre sale med deres placering omkring en intim, brolagt gård inviterer nærmest til at blive anvendt til events

Læs mere

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig et eller flere af vores nyhedsbreve og hold dig opdateret med nye arrangementer og muligheder i Mogens Dahl Koncertsal

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

få en uforpligtende snak om dit næste event

Udfyld formularen og vi ringer dig op

X
×
Menu
Ring til os
Program