BRUG KULTUREN

Vores koncept er at bruge koncertsalens kunstneriske platform som udgangspunkt for at skabe en æstetisk og kulturel ramme om kundernes arrangementer. Vi er til for de firmaer og organisationer, der ønsker at give sine kunder, ansatte og partnere en unik mødeoplevelse. Derfor er vores konferencelokaler udstyret med alt i konferencefaciliteter, som forventes af et moderne konferencecenter.

BRUG MUSIKKEN

Hvert lokale er begavet med et flygel. Det er et flot instrument at se på. Men endnu skønnere bliver det, hvis det intonerer en morgensang før dagens indlæg. Eller hvis brunchen får lagt en sprød bund af jazzklaver. Mulighederne er mange, og med vores kontakter til musiklivet og landets ypperste musikere, bistår vi gerne med at indpasse musik, så den spiller med og forstærker det, du vil opnå med dit arrangement. Og selvom der mest bliver spillet og sunget klassisk musik i Mogens Dahl Koncertsal, så er vores netværk meget bredere.

BRUG KUNSTEN

Mens musikken er det aktive element, så spiller billedkunst og skulptur også en væsentlig rolle i Mogens Dahl Koncertsal. Mange steder bliver de hvide flader brudt af kunstværker, som f.eks. de tre skønne Erik A. Frandsen malerier i Store Sal. Eller i Koncertsalen, hvor Jens Birkemose har udsmykket endevæggen med et værk udført specielt til Mogens Dahl Koncertsal. Billedet er inspireret af en madrigalkomedie af Claudio Monteverdi. Den italienske kunstner Sandra Davolios keramiske arbejder vækker stille undren i Store Sal.

BRUG DEN FORDI DEN KAN NOGET

Ikke fordi vi vil være et museum. Tværtimod. Men fordi netop kunst og musik evner at åbne for kreative kræfter og innovative sider i os selv. De samme sider, som mange konferencer eller workshops har som mål at kalde frem.

Vi tilbyder altid vores gæster Det musikalske kvarter!

Det kan fx være en pianist eller anden musiker, som spiller i baggrunden under en af jeres pauser - eller det kan være som et musikalsk indslag undervejs, som inspirerer og engagere deltagerne. Mogens Dahl Koncertsal er et venue med sjæl, hvor musikken i samklang med æstetikken og arkitekturen, kan tilføje jeres arrangement noget unikt og mindeværdigt.

DET MUSIKALSKE KVARTER KOSTER FRA KR. 3.500,- EKSKL. MOMS.

Mogensdahl brug kulture

Mogens Dahl kammerkor midt i et klassisk nummer. A Capellasangere og dirigent.

MOGENS DAHLS FULDENDTE

Mogens Dahl Koncertsal er skabt af den musikalske ildsjæl Mogens Dahl (ham med ryggen til). Han er uddannet i musik både fra universitet og Konservatoriet. Som dirigent og særligt som korleder har han sat sig varige spor i det Nordiske musikliv. Det Jyske Kammerkor og Den Jyske Operas Kor er blot nogle enkelte eksempler. Som den ildsjæl og iværksætter, Mogens Dahl er, har han også sit eget kor – Mogens Dahl Kammerkor.

Koncertsalen er resultatet af samme rastløse ønske om at bygge op. MDK er landets eneste koncertsal, der løber rundt i sig selv uden tilskud fra staten. På de andre sider på denne hjemmeside kan du se lidt af hvad Mogens Dahl Koncertsal bliver brugt til, når der ikke er konferencer, seminarer eller firmafester.

MOGENS DAHL KONCERTSAL – HELT TÆT PÅ

KUNDEHISTORIER

Vi er stolte af at have haft mange spændende virksomheder og arrangementer i salene igennem de sidste mange år. Se...

Læs mere

KAPACITET OG LOKALER

Mogens Dahl Koncertsal består af 3 sale, alle i gadeniveau: Koncertsalen, Lille Sal og Store Sal. De to første er...

Læs mere

EVENT

De tre sale med deres placering omkring en intim, brolagt gård inviterer nærmest til at blive anvendt til events

Læs mere

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig et eller flere af vores nyhedsbreve og hold dig opdateret med nye arrangementer og muligheder i Mogens Dahl Koncertsal

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

få en uforpligtende snak om dit næste event

Udfyld formularen og vi ringer dig op

X
×
Menu
Ring til os
Program