EVENTLOKALER KØBENHAVN

Er du på udkig efter eventlokaler i København, som på én gang evner at skabe ligevægt mellem central placering, diskretion, optimale faciliteter, god service og fysiske rammer, der kan inspirere til netværk og innovation?

I så fald kan vi med god samvittighed byde dig, kollegaer og interessenter indenfor i Mogens Dahl Koncertsal på Islands Brygge.                                                                              

EVENTS MIDT I BYEN

Mogens Dahl Koncertsal er et oplagt sted til events. Vores imødekommende eventlokaler ligger midt i København, og vores tre sale er diskret placeret omkring en intim, brostensbelagt gård, der inviterer til at blive anvendt til events eller venues – indendørs, udendørs eller begge.

Bygningerne, vi bor i, stammer fra 1901 men blev i 2005 restaureret i samarbejde med arkitekterne Maali og Lalanda. Arkitektparret, som også står bag renoveringen af Masteskurene og Mærsehuset på Holmen, har på fornemmeste vis formået at forene arkitektur af de højeste standarder med imødekommenhed og atmosfære samt diskretion og stilhed, og vi er stolte over at kunne byde dig indenfor.

Æstetikken, beliggenheden, de veludstyrede og akustikbehandlede lokaler samt personalets engagement udgør til sammen en synergieffekt, som gør Mogens Dahl Koncertsals   tre sale  til de oplagte eventlokaler i København.

ALSIDIGE EVENTLOKALER I KØBENHAVN

Vi har lagt hus til en lang række events med mange forskellige virksomheder som værter – herunder Google, DR, Apple, Microsoft, Novo Nordisk og Nordea for blot at nævne en håndfuld. Ligeledes er vi gearede til at stå for næsten hvilket som helst arrangement – lige fra små møder til store produktlanceringer.

Du bestemmer selv, om du blot vil lade os ligge hus til de fysiske rammer, eller om du vil bruge os som sparringspartner ved planlægningen. Vi har nære kontakter til dansk musik- og kulturliv, og vi hjælper gerne med at finde spændende mennesker, der kan levere begivenhedsrige og inspirerende oplevelser.

I Mogens Dahl Koncertsal danner vi gerne bro mellem kultur og forretningsliv, og vores dygtige mandskab står klar til at give dig en serviceminded oplevelse fra ende til anden. Prøv os på vores idéer og erfaring.

Vi tilbyder altid vores gæster Det musikalske kvarter!

Det kan fx være en pianist eller anden musiker, som spiller i baggrunden under en af jeres pauser - eller det kan være som et musikalsk indslag undervejs, som inspirerer og engagere deltagerne. Mogens Dahl Koncertsal er et venue med sjæl, hvor musikken i samklang med æstetikken og arkitekturen, kan tilføje jeres arrangement noget unikt og mindeværdigt.

DET MUSIKALSKE KVARTER KOSTER FRA KR. 3.500,- EKSKL. MOMS.

BOOKING AF EVENTLOKALER

Du er altid velkommen til at   kontakte os, hvis du vil høre mere om muligheden for at benytte vores unikke eventlokaler i København til dit næste arrangement eller møde. Så vender vi tilbage dig til inden 24 timer – hvad enten du vil afholde et selvstændigt event eller ønsker at tilføje en ekstra dimension til din konference eller din firmafest.

Lige meget hvad, er du sikret lyse, fleksible og indbydende eventlokaler midt i København, når du besøger Mogens Dahl Koncertsal.

“Events er en vigtig del af Implements kundevendte strategi. Derfor lægger vi vægt på, at de steder, vi anvender dels understøtter vores brand, dels tilbyder os og vores kunder et ekstremt højt niveau af service. Mogens Dahl Koncertsal har præcis den blanding af tidløs coolness og intimitet, som er vigtige ingredienser i at skabe den stemning, som vi ønsker at vores kunder forbinder med os. Hertil kommer et særdeles højt professionelt niveau hos medarbejderne hos Mogens Dahl Koncertsal. Vi er altid i trygge hænder, og lige meget hvilke tekniske og praktiske udfordringer, vi støder på i løbet af dagen, bliver de løst hurtigt og effektivt.”
Implement Consulting Group, Kenneth Pedersen, Marketing Manager

Se hvem der ellers har været hos Mogens Dahl Koncertsal   her!

 

KAPACITET

KONCERTSAL
Størrelse: 160 m2
Konference: 210 personer
Runde borde: 150 personer
Stående buffet: 275 personer

GARAGE
Størrelse: 160 m2
Konference: 150 personer
Middag: 140 personer

Stående buffet: 180 personer
Garage har tagterrasse med pavillon med en kapacitet på 150 personer.

LILLE SAL
Størrelse: 100 m2
Konference: 100 personer
Runde borde: 60 personer
Stående buffet: 150 personer

MØDELOKALE
Størrelse: 35m2
Møde/Generalforsamling: 5-25 personer

GÅRDSPLADS
Størrelse: 300 m2

KUNDEHISTORIER

Vi er stolte af at have haft mange spændende virksomheder og arrangementer i salene igennem de sidste mange år. Se...

Læs mere

KAPACITET OG LOKALER

Mogens Dahl Koncertsal består af 3 sale, alle i gadeniveau: Koncertsalen, Lille Sal og Store Sal. De to første er...

Læs mere

EVENT

De tre sale med deres placering omkring en intim, brolagt gård inviterer nærmest til at blive anvendt til events

Læs mere

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig et eller flere af vores nyhedsbreve og hold dig opdateret med nye arrangementer og muligheder i Mogens Dahl Koncertsal

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

SEND EN FORESPØRGSEL

Skriv til os hvilket arrangement du overvejer at afholde hos os, og vi vil vende tilbage til dig indenfor 24 timer.

få en uforpligtende snak om dit næste event

Udfyld formularen og vi ringer dig op

X
×
Menu
Ring til os
Program