EVENTLOKALER KØBENHAVN

Er du på udkig efter eventlokaler i København, som på én gang evner at skabe ligevægt mellem central placering, diskretion, optimale faciliteter, god service og fysiske rammer, der kan inspirere til netværk og innovation?

I så fald kan vi med god samvittighed byde dig, kollegaer og interessenter indenfor i Mogens Dahl Koncertsal på Islands Brygge.         

EVENTS MIDT I BYEN

Mogens Dahl Koncertsal er et oplagt sted til events. Vores imødekommende eventlokaler ligger midt i København, og vores tre sale er diskret placeret omkring en intim, brostensbelagt gård, der inviterer til at blive anvendt til events eller venues – indendørs, udendørs eller begge.

Bygningerne, vi bor i, stammer fra 1901 men blev i 2005 restaureret i samarbejde med arkitekterne Maali og Lalanda. Arkitektparret, som også står bag renoveringen af Masteskurene og Mærsehuset på Holmen, har på fornemmeste vis formået at forene arkitektur af de højeste standarder med imødekommenhed og atmosfære samt diskretion og stilhed, og vi er stolte over at kunne byde dig indenfor.

Æstetikken, beliggenheden, de veludstyrede og akustikbehandlede lokaler samt personalets engagement udgør til sammen en synergieffekt, som gør Mogens Dahl Koncertsals   tre sale  til de oplagte eventlokaler i København.

ALSIDIGE EVENTLOKALER I KØBENHAVN

Vi har lagt hus til en lang række events med mange forskellige virksomheder som værter – herunder Google, DR, Apple, Microsoft, Novo Nordisk og Nordea for blot at nævne en håndfuld. Ligeledes er vi gearede til at stå for næsten hvilket som helst arrangement – lige fra små møder til store produktlanceringer.

Du bestemmer selv, om du blot vil lade os ligge hus til de fysiske rammer, eller om du vil bruge os som sparringspartner ved planlægningen. Vi har nære kontakter til dansk musik- og kulturliv, og vi hjælper gerne med at finde spændende mennesker, der kan levere begivenhedsrige og inspirerende oplevelser.

I Mogens Dahl Koncertsal danner vi gerne bro mellem kultur og forretningsliv, og vores dygtige mandskab står klar til at give dig en serviceminded oplevelse fra ende til anden. Prøv os på vores idéer og erfaring.

Vi tilbyder altid vores gæster Det musikalske kvarter!

Det kan fx være en pianist eller anden musiker, som spiller i baggrunden under en af jeres pauser - eller det kan være som et musikalsk indslag undervejs, som inspirerer og engagere deltagerne. Mogens Dahl Koncertsal er et venue med sjæl, hvor musikken i samklang med æstetikken og arkitekturen, kan tilføje jeres arrangement noget unikt og mindeværdigt.

DET MUSIKALSKE KVARTER KOSTER FRA KR. 3.500,- EKSKL. MOMS.

BOOKING AF EVENTLOKALER

Du er altid velkommen til at   kontakte os, hvis du vil høre mere om muligheden for at benytte vores unikke eventlokaler i København til dit næste arrangement eller møde. Så vender vi tilbage dig til inden 24 timer – hvad enten du vil afholde et selvstændigt event eller ønsker at tilføje en ekstra dimension til din konference eller din firmafest.

Lige meget hvad, er du sikret lyse, fleksible og indbydende eventlokaler midt i København, når du besøger Mogens Dahl Koncertsal.

 • Mogens Dahl Koncertsal indenfor
 • Koncertsalen konference
 • Koncertsalen udenfor
 

 

 • Det siger vores gæster

  ”Alle er enige om at stedet var SUPER smukt da vi ankom. Træerne med lyskæder i var magiske og romantiske, up-lights i palle-møblerne var kreativt og livligt, den røde løber, bål-fadene, pavillonen og jazz trioen gav folk en følelse af eksklusivitet. Det kan I godt være rigtig stolte af.
  Servicen var helt i top med flinke imødekommende tjenere, rigtig god mad, vin og cocktails.

  I har været super nemme at kommunikere med. I har reageret hurtigt, været meget samarbejdsvillige og kompromis-villige og positivt indstillet overfor alt vi havde af ideer/behov.”


   Mette Torres Leites
  Visma e-conomic

 • Det siger vores gæster

  “Mogens Dahl Koncertsal har præcis den blanding af tidløs coolness og intimitet, som er vigtige ingredienser i at skabe den stemning, som vi ønsker at vores kunder forbinder med os.

  Hertil kommer et særdeles højt professionelt niveau hos medarbejderne hos Mogens Dahl Koncertsal. Vi er altid i trygge hænder, og lige meget hvilke tekniske og praktiske udfordringer, vi støder på i løbet af dagen, bliver de løst hurtigt og effektivt.”

  Kenneth Pedersen, Marketing Manager
  Implement Consulting Group

 • Det siger vores gæster

  “Vi siger også tak for sidst – tilbagemeldingerne fra vores deltagere har været meget positive.

  Vores feedback til jer er udelukkende positiv. Jeres personale var meget servicemindede og smilende. I har igennem hele forløbet været meget imødekommende og fleksible. Stor tak herfra til jer alle. Jeg vil sørge for at anbefale jer til alle i og udenfor banken :-)”

  Tine Schwartzbach, Executive Secretary
  Danske Bank

KONCERTSALEN

Koncertsalen er oprindeligt fra 1901 og er vores største sal med plads til 130-200 gæster.

Læs mere

GARAGE

Oplev unik arkitektur, rooftop og moderne faciliteter i Garage. Det perfekte eventlokale til 120-180 gæster. 

Læs mere

LILLE SAL

Vores mindste sal er forbundet til Koncertsalen med en foyer og er oplagt som café.  Plads til 80-150 gæster.

Læs mere

SEND EN FORESPØRGSEL

Skriv til os hvilket arrangement du overvejer at afholde hos os, og vi vil vende tilbage til dig indenfor 24 timer.

få en uforpligtende snak om dit næste event

Udfyld formularen og vi ringer dig op

X
×
Menu
Ring til os
Program