FIRMAFEST I LOKALER, DER ER LIDT UD OVER DET SÆDVANLIGE 

Ønsker I at holde firmafest i lokaler, som er både eksklusive og imødekommende? Så er Mogens Dahl Koncertsal den oplagte lokation. Koncertsalen består af tre stemningsfyldte sale og en hyggelig, brostensbelagt gårdhave, som indbyder til fest under åben himmel i de lune måneder.

Mogens Dahl Koncertsal er et koncerthus med nære kontakter til nogle af dansk musiklivs bedste kunstnere og vi sørger derfor også gerne for den musikalske underholdning. Ydermere er servicen og maden i absolut verdensklasse. Når I holder firmafest i vores lokaler, er I ligeledes garanteret de bedste kulinariske og kulturelle forhold for en hyggelig aften i selskab med kollegaer og samarbejdspartnere.

DET MUSIKALSKE KVARTER KOSTER FRA KR. 3.500,- EKSKL. MOMS

SEND EN FORESPØRGSEL

Skriv til os hvilket arrangement du overvejer at afholde hos os, og vi vil vende tilbage til dig indenfor 24 timer.

DET SIGER VORES KUNDER 

”Mange tak herfra Visma e-conomic for en god oplevelse. Alle er enige om at stedet var SUPER smukt da vi ankom. Træerne med lyskæder i var magiske og romantiske, up-lights i palle-møblerne var kreativt og livligt, den røde løber, bål-fadene, pavillonen og jazz trioen gav folk en følelse af eksklusivitet. Det kan I godt være rigtig stolte af.
Servicen var helt i top med flinke imødekommende tjenere, rigtig god mad, vin og cocktails.

I har været super nemme at kommunikere med. I har reageret hurtigt, været meget samarbejdsvillige og kompromis-villige og positivt indstillet overfor alt vi havde af ideer/behov.”

Visma e-conomic,   Mette Torres Leites

Se hvem der ellers har besøgt Mogens Dahl Koncertsal her!

FIRMAFEST I LOKALER, DER EMMER AF KULTUR OG EKSKLUSIVITET

Mogens Dahl Koncertsal er en lille perle på Islands Brygge i København. Bygningerne er restaureret af Mogens Dahl i 2005 i samarbejde med de anerkendte arkitekter Maali og Lalanda. Samarbejdet førte til skabelsen af et multifunktionelt hus med musikken som det absolutte omdrejningspunkt. Her forenes arkitektur, kunst og kultur under intime forhold i et inspirerende miljø, som indbyder til samvær, innovation og kreativ udfoldelse.

Koncertsalen huser dog ikke kun kunst og kultur. De   fleksible faciliteter  gør nemlig Mogens Dahl Koncertsal til en alsidig bygning med utallige anvendelsesmuligheder, og til hverdag bliver der afholdt alt fra musikalske arrangementer, over konferencer til firmafester i vores lokaler. Bygningerne er elegant udført med stor omtanke for lysindfald, lyd og atmosfære, og Mogens Dahl Koncertsal er ligeledes et indbydende og eksklusivt sted at afholde firmaarrangementer.
Se et priseksempel på en firmafest her

ENESTÅENDE SERVICE TIL FIRMAFESTEN 

Selvfølgelig skal servicen også være i top til den festlige aften i selskab med arbejdskollegaerne. Derfor bestræber vi os på at yde en udsøgt service, når I vælger at holde firmafest i vores lokaler. Vores erfarne eventkoordinatorer sørger for, at alt forløber som planlagt og assisterer også gerne med at finde interessante personer, der kan bidrage til aftenens underholdning.

Ikke mindst sikrer vores dygtige chefkok, at maden og vinen er i samme høje kvalitet som servicen og omgivelserne. Mogens Dahl Koncertsals fysiske rammer og den enestående service er jeres garanti for en velafviklet firmafest i inspirerende lokaler.

VI TILBYDER ALTID VORES KUNDER DET MUSIKALSKE KVARTER! 

Det kan fx være en pianist eller anden musiker, som spiller i baggrunden under en af jeres pauser - eller det kan være som et musikalsk indslag undervejs, som inspirerer og engagere deltagerne. Mogens Dahl Koncertsal er et venue med sjæl, hvor musikken i samklang med æstetikken og arkitekturen, kan tilføje jeres arrangement noget unikt og mindeværdigt.

DET MUSIKALSKE KVARTER KOSTER FRA KR. 3.500,- EKSKL. MOMS.

GASTRONOMI

“Et godt måltid er ikke bare energi til hjernen, det er også et uformelt mødested for tanker og idéer.”

 

Booking og kontakt

Kontakt os, hvis I ønsker at booke Mogens Dahl Koncertsal, eller hvis I vil høre mere om mulighederne for at holde firmafest i vores lokaler. Vi ser frem til at høre fra jer og til at byde jer velkommen i fantastiske fysiske rammer.

 

KUNDEHISTORIER

Vi er stolte af at have haft mange spændende virksomheder og arrangementer i salene igennem de sidste mange år. Se...

Læs mere

KAPACITET OG LOKALER

Mogens Dahl Koncertsal består af 3 sale, alle i gadeniveau: Koncertsalen, Lille Sal og Store Sal. De to første er...

Læs mere

EVENT

De tre sale med deres placering omkring en intim, brolagt gård inviterer nærmest til at blive anvendt til events

Læs mere

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig et eller flere af vores nyhedsbreve og hold dig opdateret med nye arrangementer og muligheder i Mogens Dahl Koncertsal

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

SEND EN FORESPØRGSEL

Skriv til os hvilket arrangement du overvejer at afholde hos os, og vi vil vende tilbage til dig indenfor 24 timer.

få en uforpligtende snak om dit næste event

Udfyld formularen og vi ringer dig op

X
×
Menu
Ring til os
Program