FIRMAFEST I LOKALER, DER ER LIDT UD OVER DET SÆDVANLIGE 

Ønsker I at holde firmafest i lokaler, som er både eksklusive og imødekommende?

Så er Mogens Dahl Koncertsal den
  oplagte lokation. Koncertsalen består af tre stemningsfyldte sale og en hyggelig, brostensbelagt gårdhave, som indbyder til fest under åben himmel i de lune måneder.

FIRMAFEST I LOKALER, DER EMMER AF KULTUR OG EKSKLUSIVITET

Mogens Dahl Koncertsal er en lille perle på Islands Brygge i København. Bygningerne er restaureret af Mogens Dahl i 2005 i samarbejde med de anerkendte arkitekter Maali og Lalanda. Samarbejdet førte til skabelsen af et multifunktionelt hus med musikken som det absolutte omdrejningspunkt. Her forenes arkitektur, kunst og kultur under intime forhold i et inspirerende miljø, som indbyder til samvær, innovation og kreativ udfoldelse.

Koncertsalen huser dog ikke kun kunst og kultur. De   fleksible faciliteter  gør nemlig Mogens Dahl Koncertsal til en alsidig bygning med utallige anvendelsesmuligheder, og til hverdag bliver der afholdt alt fra musikalske arrangementer, over konferencer til firmafester i vores lokaler. Bygningerne er elegant udført med stor omtanke for lysindfald, lyd og atmosfære, og Mogens Dahl Koncertsal er ligeledes et indbydende og eksklusivt sted at afholde firmaarrangementer.
Se et priseksempel på en firmafest her

ENESTÅENDE SERVICE TIL FIRMAFESTEN 

Selvfølgelig skal servicen også være i top til den festlige aften i selskab med arbejdskollegaerne. Derfor bestræber vi os på at yde en udsøgt service, når I vælger at holde firmafest i vores lokaler. Vores erfarne eventkoordinatorer sørger for, at alt forløber som planlagt og assisterer også gerne med at finde interessante personer, der kan bidrage til aftenens underholdning.

Ikke mindst sikrer vores dygtige chefkok, at maden og vinen er i samme høje kvalitet som servicen og omgivelserne. Mogens Dahl Koncertsals fysiske rammer og den enestående service er jeres garanti for en velafviklet firmafest i inspirerende lokaler.

VI TILBYDER ALTID VORES KUNDER DET MUSIKALSKE KVARTER! 

Det kan fx være en pianist eller anden musiker, som spiller i baggrunden under en af jeres pauser - eller det kan være som et musikalsk indslag undervejs, som inspirerer og engagere deltagerne. Mogens Dahl Koncertsal er et venue med sjæl, hvor musikken i samklang med æstetikken og arkitekturen, kan tilføje jeres arrangement noget unikt og mindeværdigt.

DET MUSIKALSKE KVARTER KOSTER FRA KR. 3.500,- EKSKL. MOMS.

 • Mogens Dahl Koncertsal indenfor
 • Koncertsalen konference
 • Koncertsalen udenfor
 

 

 • Det siger vores gæster

  ”Alle er enige om at stedet var SUPER smukt da vi ankom. Træerne med lyskæder i var magiske og romantiske, up-lights i palle-møblerne var kreativt og livligt, den røde løber, bål-fadene, pavillonen og jazz trioen gav folk en følelse af eksklusivitet. Det kan I godt være rigtig stolte af.
  Servicen var helt i top med flinke imødekommende tjenere, rigtig god mad, vin og cocktails.

  I har været super nemme at kommunikere med. I har reageret hurtigt, været meget samarbejdsvillige og kompromis-villige og positivt indstillet overfor alt vi havde af ideer/behov.”


   Mette Torres Leites
  Visma e-conomic

 • Det siger vores gæster

  “Mogens Dahl Koncertsal har præcis den blanding af tidløs coolness og intimitet, som er vigtige ingredienser i at skabe den stemning, som vi ønsker at vores kunder forbinder med os.

  Hertil kommer et særdeles højt professionelt niveau hos medarbejderne hos Mogens Dahl Koncertsal. Vi er altid i trygge hænder, og lige meget hvilke tekniske og praktiske udfordringer, vi støder på i løbet af dagen, bliver de løst hurtigt og effektivt.”

  Kenneth Pedersen, Marketing Manager
  Implement Consulting Group

 • Det siger vores gæster

  “Vi siger også tak for sidst – tilbagemeldingerne fra vores deltagere har været meget positive.

  Vores feedback til jer er udelukkende positiv. Jeres personale var meget servicemindede og smilende. I har igennem hele forløbet været meget imødekommende og fleksible. Stor tak herfra til jer alle. Jeg vil sørge for at anbefale jer til alle i og udenfor banken :-)”

  Tine Schwartzbach, Executive Secretary
  Danske Bank

 • Det siger vores gæster

  DET SIGER VORES KUNDER 

  ”Mange tak herfra Visma e-conomic for en god oplevelse. Alle er enige om at stedet var SUPER smukt da vi ankom. Træerne med lyskæder i var magiske og romantiske, up-lights i palle-møblerne var kreativt og livligt, den røde løber, bål-fadene, pavillonen og jazz trioen gav folk en følelse af eksklusivitet. Det kan I godt være rigtig stolte af.
  Servicen var helt i top med flinke imødekommende tjenere, rigtig god mad, vin og cocktails.

  I har været super nemme at kommunikere med. I har reageret hurtigt, været meget samarbejdsvillige og kompromis-villige og positivt indstillet overfor alt vi havde af ideer/behov.”

  Mette Torres Leites
  Visma e-conomic

KONCERTSALEN

Koncertsalen er oprindeligt fra 1901 og er vores største sal med plads til 130-200 gæster.

Læs mere

GARAGE

Oplev unik arkitektur, rooftop og moderne faciliteter i Garage. Det perfekte eventlokale til 120-180 gæster. 

Læs mere

LILLE SAL

Vores mindste sal er forbundet til Koncertsalen med en foyer og er oplagt som café.  Plads til 80-150 gæster.

Læs mere

SEND EN FORESPØRGSEL

Skriv til os hvilket arrangement du overvejer at afholde hos os, og vi vil vende tilbage til dig indenfor 24 timer.

få en uforpligtende snak om dit næste event

Udfyld formularen og vi ringer dig op

X
×
Menu
Ring til os
Program