FIRMAJULEFROKOST I KØBENHAVN I ELEGANTE OG INDBYDENDE RAMMER

Skal julefrokosten være noget helt særligt i år? Så invitér dine kollegaer med i   Mogens Dahl Koncertsal  på Islands Brygge. Her finder I eksklusiv stemning og gastronomi i verdensklasse – alt hvad der skal til for at gøre firmajulefrokosten i København til en oplevelse ud over det sædvanlige.

INTIME RAMMER OM FIRMAJULEFROKOSTEN I KØBENHAVN

Mogens Dahl Koncertsal er diskret beliggende i en baggård på Islands Brygge. Her kan I nyde jeres firmajulefrokost midt i København i   historiske, eksklusive og imødekommende bygninger. Gennem årene har bygningerne huset alt fra stalde til autoværksteder, men i 2005 lod Mogens Dahl dem restaurere i samarbejde med de prisbelønnede arkitekter Frank Maali og Gemma Lalanda. Resultatet var et enestående koncert venue, som i dag danner ramme om klassisk musik, kultur og inspirerende design.

Mogens Dahl Koncertsal er dog mere end blot et koncerthus. Den private beliggenhed, de fleksible faciliteter, den lyse og imødekommende indretning gør nemlig stedet til et oplagt valg for både private og erhvervsdrivende, som ønsker at afholde møder, konferencer, fester og firmajulefrokoster i København uden at være generet af omverdenens stress og jag. For i Mogens Dahl Koncertsal træder I ind i en harmonisk og uforstyrret verden med æstetikken, arkitekturen og den indbydende atmosfære i centrum. Se et priseksempel på en firmajulefrokost her!

De tre sale er bygget til at rumme musik i verdensklasse og er ligeledes akustisk behandlet efter alle kunstens regler. Den behagelige akustik er med til at gøre Mogens Dahl Koncertsal til et behageligt sted at opholde sig, når du og dine kollegaer skal holde firmajulefrokost i København.

FANTASTISK GASTRONOMI OG MUSIK TIL MADEN

Det hele skal jo gerne gå op i en højere enhed, når I holder firmajulefrokost i vores københavnske koncertsted. Derfor lægger vi vægt på at yde en udsøgt service, der sikrer, at du og dine kollegaer ikke mangler noget. Vores søde og servicemindede personale er med jer hele aftenen, og vores kyndige køkkenchef komponerer gerne en   velsmagende menu, baseret på friske og økologiske råvarer.

Ønsker I musikalske indslag til jeres firmajulefrokost i København, er vi også gerne behjælpelige. Som koncerthus har vi et bredt netværk bestående af mennesker fra kunst- og kulturlivets elite, og vi har ligeledes mulighed for at sammensætte et musikalsk program, der sætter prikken over i’et og gør jeres firmafest til en ekstraordinær oplevelse.

Vi tilbyder altid vores gæster Det musikalske kvarter!

Det kan fx være en pianist eller anden musiker, som spiller i baggrunden under en af jeres pauser - eller det kan være som et musikalsk indslag undervejs, som inspirerer og engagere deltagerne. Mogens Dahl Koncertsal er et venue med sjæl, hvor musikken i samklang med æstetikken og arkitekturen, kan tilføje jeres arrangement noget unikt og mindeværdigt.

DET MUSIKALSKE KVARTER KOSTER FRA KR. 3.500,- EKSKL. MOMS.

Booking af lokaler til firmajulefrokosten i København

Send os   en forespørgsel, hvis I vil høre mere om, hvordan vi kan gøre jeres firmajulefrokost i København perfekt – så vender vi tilbage indenfor 24 timer.  

GASTRONOMI

“Et godt måltid er ikke bare energi til hjernen, det er også et uformelt mødested for tanker og idéer.”

KUNDEHISTORIER

Vi er stolte af at have haft mange spændende virksomheder og arrangementer i salene igennem de sidste mange år. Se...

Læs mere

KAPACITET OG LOKALER

Mogens Dahl Koncertsal består af 3 sale, alle i gadeniveau: Koncertsalen, Lille Sal og Store Sal. De to første er...

Læs mere

EVENT

De tre sale med deres placering omkring en intim, brolagt gård inviterer nærmest til at blive anvendt til events

Læs mere

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig et eller flere af vores nyhedsbreve og hold dig opdateret med nye arrangementer og muligheder i Mogens Dahl Koncertsal

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

SEND EN FORESPØRGSEL

Skriv til os hvilket arrangement du overvejer at afholde hos os, og vi vil vende tilbage til dig indenfor 24 timer.

få en uforpligtende snak om dit næste event

Udfyld formularen og vi ringer dig op

X
×
Menu
Ring til os
Program