KONFERENCELOKALER I KØBENHAVN 

Mogens Dahl Koncertsal er en perle midt i byen, som byder på kultur, klassisk musik og arkitektur i verdensklasse.

Bygningen, som består af tre sale, gemmer på en historie, der går helt tilbage til opførslen i 1901, og den har igennem tiden fungeret som garage, stald og autoværksted.

I 2005 lod Mogens Dahl bygningen restaurere i samarbejde med arkitekterne Maali og Lalanda, og i dag fungerer lokalerne som koncert-venue, kulturcenter og mødested for flere af landets virksomheder og organisationer.

Mogens Dahl Koncertsal danner med sin personlige og intime atmosfære de perfekte rammer til at afholde møder, konferencer, produktlanceringer og andre events.

Inspirationen og følelsen af at være velkommen er ikke til at overse i de stemningsfyldte og indbydende konferencelokaler tæt på Københavns centrum, og såvel den varme atmosfære som det fysiske miljø lægger op til innovation og fordybelse.

KONFERENCEFACILITETER I KØBENHAVN TIL ALLE BEHOV 

Når du vælger at bruge Mogens Dahl Koncertsal som dine foretrukne konferencelokaler i København, er du ikke blot sikret æstetisk og fysisk imødekommende rammer.

Vi stiller også alle   nødvendige faciliteter  til rådighed – alt fra wi-fi, lydanlæg og projektorer til de mere lavpraktiske som stole, borde og scene. Ligeledes kan såvel den tekniske som den praktiske afvikling af dit arrangement forløbe uden gnidninger.

LYSE OG INSPIRERENDE KONFERENCELOKALER I KØBENHAVN 

Mødefaciliteterne er lyse, fleksible og indbyder til innovative møder. Mogens Dahl Koncertsal består af i alt tre sale af forskellig størrelse, og det er derfor muligt at afholde dagsmøder, seminarer med flere parallelle spor eller konferencer, der også skal bruge plads til udstilling.

FÅ FØLELSEN AF EGEN KONCERTSAL – BARE FOR EN STUND!

De lyse og venlige lokaler og de gavmilde mængder af dagslys fra de store vinduer ud til den stille gård gør det let at bevare koncentrationen for både deltagere og foredragsholdere.

Og så er akustikken perfekt. Intet er overladt til tilfældighederne, når det kommer til de akustiske forhold i vores konferencelokaler midt i Købehavns pulserende og moderne Islands Brygge-kvarter, og alle lokaler er indrettet med lyddæmpning efter alle kunstens regler – det er jo en koncertsal.

VI TILBYDER ALTID VORES GÆSTER DET MUSIKALSKE KVARTER! 

Det kan fx være en pianist eller anden musiker, som spiller i baggrunden under en af jeres pauser - eller det kan være som et musikalsk indslag undervejs, som inspirerer og engagere deltagerne. Mogens Dahl Koncertsal er et venue med sjæl, hvor musikken i samklang med æstetikken og arkitekturen, kan tilføje jeres arrangement noget unikt og mindeværdigt.

DET MUSIKALSKE KVARTER KOSTER FRA KR. 3.500,- EKSKL. MOMS.

BOOKING 

Vi hører gerne  fra dig og din virksomhed, hvis I ønsker at lade Mogens Dahl Koncertsal danne fysiske rammer om et arrangement i anderledes konferencelokaler i København.

Vores engagerede personale står klar med åbne arme til at få jeres event til at forløbe fejlfrit, og til at give jer en oplevelse I ikke glemmer. I er altid sikret professionel behandling og den perfekte balance mellem minimalisme og maksimalisme, når I benytter Mogens Dahl Koncertsal som konferencelokaler i København.

DET SIGER VORES KUNDER 

”Der har absolut kun være positive tilbagemeldinger - hele jeres team agerer topprofessionelt! Forplejning og faciliteter er i top og rigtig skønt med Mogens Dahls underholdning ved frokosten - vejret var vidunderligt til gårdservering. 

Tak for at anbefale tekniker, det var en god idé og jeres tekniker var jo heller ikke bleg for at springe rundt med mikrofonen, det virkede helt naturligt.
Men alt i alt har vi kun godt at sige. Personligt ville jeg ikke tøve med at anbefale jeres fantastiske sted.” 

TDC, Kirsten Arendrup

Se hvem der ellers har besøgt Mogens Dahl Koncertsal   her!

 

KUNDEHISTORIER

Vi er stolte af at have haft mange spændende virksomheder og arrangementer i salene igennem de sidste mange år. Se...

Læs mere

KAPACITET OG LOKALER

Mogens Dahl Koncertsal består af 3 sale, alle i gadeniveau: Koncertsalen, Lille Sal og Store Sal. De to første er...

Læs mere

EVENT

De tre sale med deres placering omkring en intim, brolagt gård inviterer nærmest til at blive anvendt til events

Læs mere

SEND EN FORESPØRGSEL

Skriv til os hvilket arrangement du overvejer at afholde hos os, og vi vil vende tilbage til dig indenfor 24 timer.

få en uforpligtende snak om dit næste event

Udfyld formularen og vi ringer dig op

X
×
Menu
Ring til os
Program