KONFERENCELOKALER I KØBENHAVN

Mogens Dahl Koncertsal er en perle midt i byen, som byder på kultur, klassisk musik og arkitektur i verdensklasse.

Bygningen, som består af tre sale, gemmer på en historie, der går helt tilbage til opførslen i 1901, og den har igennem tiden fungeret som garage, stald og autoværksted.

 

KONFERENCEFACILITETER I KØBENHAVN TIL ALLE BEHOV 

Når du vælger at bruge Mogens Dahl Koncertsal som dine foretrukne konferencelokaler i København, er du ikke blot sikret æstetisk og fysisk imødekommende rammer.

Vi stiller også alle   nødvendige faciliteter  til rådighed – alt fra wi-fi, lydanlæg og projektorer til de mere lavpraktiske som stole, borde og scene. Ligeledes kan såvel den tekniske som den praktiske afvikling af dit arrangement forløbe uden gnidninger.

LYSE OG INSPIRERENDE KONFERENCELOKALER I KØBENHAVN 

Mødefaciliteterne er lyse, fleksible og indbyder til innovative møder. Mogens Dahl Koncertsal består af i alt tre sale af forskellig størrelse, og det er derfor muligt at afholde dagsmøder, seminarer med flere parallelle spor eller konferencer, der også skal bruge plads til udstilling.

FÅ FØLELSEN AF EGEN KONCERTSAL – BARE FOR EN STUND!

De lyse og venlige lokaler og de gavmilde mængder af dagslys fra de store vinduer ud til den stille gård gør det let at bevare koncentrationen for både deltagere og foredragsholdere.

Og så er akustikken perfekt. Intet er overladt til tilfældighederne, når det kommer til de akustiske forhold i vores konferencelokaler midt i Købehavns pulserende og moderne Islands Brygge-kvarter, og alle lokaler er indrettet med lyddæmpning efter alle kunstens regler – det er jo en koncertsal.

VI TILBYDER ALTID VORES GÆSTER DET MUSIKALSKE KVARTER! 

Det kan fx være en pianist eller anden musiker, som spiller i baggrunden under en af jeres pauser - eller det kan være som et musikalsk indslag undervejs, som inspirerer og engagere deltagerne. Mogens Dahl Koncertsal er et venue med sjæl, hvor musikken i samklang med æstetikken og arkitekturen, kan tilføje jeres arrangement noget unikt og mindeværdigt.

DET MUSIKALSKE KVARTER KOSTER FRA KR. 3.500,- EKSKL. MOMS.

BOOKING 

Vi hører gerne  fra dig og din virksomhed, hvis I ønsker at lade Mogens Dahl Koncertsal danne fysiske rammer om et arrangement i anderledes konferencelokaler i København.

Vores engagerede personale står klar med åbne arme til at få jeres event til at forløbe fejlfrit, og til at give jer en oplevelse I ikke glemmer. I er altid sikret professionel behandling og den perfekte balance mellem minimalisme og maksimalisme, når I benytter Mogens Dahl Koncertsal som konferencelokaler i København.

Se hvem der ellers har besøgt Mogens Dahl Koncertsal   her!

 • Mogens Dahl Koncertsal indenfor
 • Koncertsalen konference
 • Koncertsalen udenfor
 

 

 • Det siger vores gæster

  ”Alle er enige om at stedet var SUPER smukt da vi ankom. Træerne med lyskæder i var magiske og romantiske, up-lights i palle-møblerne var kreativt og livligt, den røde løber, bål-fadene, pavillonen og jazz trioen gav folk en følelse af eksklusivitet. Det kan I godt være rigtig stolte af.
  Servicen var helt i top med flinke imødekommende tjenere, rigtig god mad, vin og cocktails.

  I har været super nemme at kommunikere med. I har reageret hurtigt, været meget samarbejdsvillige og kompromis-villige og positivt indstillet overfor alt vi havde af ideer/behov.”


   Mette Torres Leites
  Visma e-conomic

 • Det siger vores gæster

  “Mogens Dahl Koncertsal har præcis den blanding af tidløs coolness og intimitet, som er vigtige ingredienser i at skabe den stemning, som vi ønsker at vores kunder forbinder med os.

  Hertil kommer et særdeles højt professionelt niveau hos medarbejderne hos Mogens Dahl Koncertsal. Vi er altid i trygge hænder, og lige meget hvilke tekniske og praktiske udfordringer, vi støder på i løbet af dagen, bliver de løst hurtigt og effektivt.”

  Kenneth Pedersen, Marketing Manager
  Implement Consulting Group

 • Det siger vores gæster

  “Vi siger også tak for sidst – tilbagemeldingerne fra vores deltagere har været meget positive.

  Vores feedback til jer er udelukkende positiv. Jeres personale var meget servicemindede og smilende. I har igennem hele forløbet været meget imødekommende og fleksible. Stor tak herfra til jer alle. Jeg vil sørge for at anbefale jer til alle i og udenfor banken :-)”

  Tine Schwartzbach, Executive Secretary
  Danske Bank

KONCERTSALEN

Koncertsalen er oprindeligt fra 1901 og er vores største sal med plads til 130-200 gæster.

Læs mere

GARAGE

Oplev unik arkitektur, rooftop og moderne faciliteter i Garage. Det perfekte eventlokale til 120-180 gæster. 

Læs mere

LILLE SAL

Vores mindste sal er forbundet til Koncertsalen med en foyer og er oplagt som café.  Plads til 80-150 gæster.

Læs mere

SEND EN FORESPØRGSEL

Skriv til os hvilket arrangement du overvejer at afholde hos os, og vi vil vende tilbage til dig indenfor 24 timer.

få en uforpligtende snak om dit næste event

Udfyld formularen og vi ringer dig op

X
×
Menu
Ring til os
Program