KREATIVE MØDELOKALER I KØBENHAVN 

Søger du inspirerende og kreative mødelokaler i København? I så fald er vi glade for at byde dig velkommen i Mogens Dahl Koncertsal – en kulturel perle midt i byen. Her kan du forlade den hektiske hverdag for en stund og træde ind i en nuanceret verden af spændende arkitektur, musik, kultur og gastronomi i verdensklasse.

PERFEKTE TIL KONFERENCER, MØDER, PRODUKTLANCERINGER OG LIGNende 

Koncertsalen, som består af tre sale, blev i 2005 restaureret af arkitekterne Maali og Lalanda. De har formået at give bygningerne et både råt og imødekommende udtryk, der indbyder til innovation. Mogens Dahl Koncertsal er også et kulturelt og kreativt kraftcenter, som emmer af inspiration, kultur og kunstneriske kræfter – det perfekte valg, hvis du er på udkig efter kreative mødelokaler i København.

Lokalerne er store og fleksible, og arkitekturen muliggør, at vi altid kan indrette efter dine behov. Og så er akustikken fænomenal – det er jo en koncertsal. Mogens Dahl Koncertsal er et perfekt valg, hvis du ønsker at afholde din næste konference, møde, produktlancering eller lignende i kreative mødelokaler tæt på Københavns centrum.

VI STILLER ALLE FACILITETER OG DEN BEDSTE SERVICE TIL RÅDIGHED

Gennem tiden har   virksomheder  som TDC, Salesforce, Danske Bank og Egmont anvendt vores lokaler til konferencer, firmafester og møder. De har nydt godt af de inspirerende omgivelser og vores professionelle og fleksible service. Et besøg i Mogens Dahl Koncertsal er nemlig ikke bare en arkitektonisk oplevelse. For selv om der i høj grad er lagt vægt på det æstetiske udtryk i vores kreative mødelokaler midt i Københavns dynamiske Islands Brygge-kvarter, har vi også prioriteret faciliteterne og den gode service højt.

Derfor stiller vi gerne alle nødvendige   faciliteter  til rådighed, når I besøger os. Wi-fi, lydanlæg, mikrofon, projektorer er naturligvis med i prisen, og vi stræber efter, at den tekniske afvikling af dine events og møder forløber optimalt.  

Samtidig står vores smilende personale klar med åbne arme til at sørge for forplejningen, ligesom vores chefkok gerne sørger for at sammensætte kulinariske oplevelser i verdensklasse.

VI TILBYDER ALTID VORES KUNDER DET MUSIKALSKE KVARTER! 

Det kan fx være en pianist eller anden musiker, som spiller i baggrunden under en af jeres pauser - eller det kan være som et musikalsk indslag undervejs, som inspirerer og engagere deltagerne. Mogens Dahl Koncertsal er et venue med sjæl, hvor musikken i samklang med æstetikken og arkitekturen, kan tilføje jeres arrangement noget unikt og mindeværdigt.

DET MUSIKALSKE KVARTER KOSTER FRA KR. 3.500,- EKSKL. MOMS.

Book vores atmosfæriske og kreative mødelokaler i København

Du finder Mogens Dahl Koncertsal på Snorresgade 22 – et stenkast fra Københavns centrum og tæt på lufthavnen.   Send os en forespørgsel, og fortæl os om dit arrangement – så vender vi tilbage med et tilbud på leje af vores unikke og kreative mødelokaler i København.  

 

KUNDEHISTORIER

Vi er stolte af at have haft mange spændende virksomheder og arrangementer i salene igennem de sidste mange år. Se...

Læs mere

KAPACITET OG LOKALER

Mogens Dahl Koncertsal består af 3 sale, alle i gadeniveau: Koncertsalen, Lille Sal og Store Sal. De to første er...

Læs mere

EVENT

De tre sale med deres placering omkring en intim, brolagt gård inviterer nærmest til at blive anvendt til events

Læs mere

SEND EN FORESPØRGSEL

Skriv til os hvilket arrangement du overvejer at afholde hos os, og vi vil vende tilbage til dig indenfor 24 timer.

få en uforpligtende snak om dit næste event

Udfyld formularen og vi ringer dig op

X
×
Menu
Ring til os
Program