KREATIVE MØDELOKALER I KØBENHAVN 

Søger du inspirerende og kreative mødelokaler i København?

I så fald er vi glade for at byde dig velkommen i Mogens Dahl Koncertsal – en kulturel perle midt i byen. Her kan du forlade den hektiske hverdag for en stund og træde ind i en nuanceret verden af spændende arkitektur, musik, kultur og gastronomi i verdensklasse.

KREATIVE MØDELOKALER I KØBENHAVN 

Søger du inspirerende og kreative mødelokaler i København? I så fald er vi glade for at byde dig velkommen i Mogens Dahl Koncertsal – en kulturel perle midt i byen. Her kan du forlade den hektiske hverdag for en stund og træde ind i en nuanceret verden af spændende arkitektur, musik, kultur og gastronomi i verdensklasse.

PERFEKTE TIL KONFERENCER, MØDER, PRODUKTLANCERINGER OG LIGNENDE

Koncertsalen, som består af tre sale, blev i 2005 restaureret af arkitekterne Maali og Lalanda. De har formået at give bygningerne et både råt og imødekommende udtryk, der indbyder til innovation. Mogens Dahl Koncertsal er også et kulturelt og kreativt kraftcenter, som emmer af inspiration, kultur og kunstneriske kræfter – det perfekte valg, hvis du er på udkig efter kreative mødelokaler i København.

Lokalerne er store og fleksible, og arkitekturen muliggør, at vi altid kan indrette efter dine behov. Og så er akustikken fænomenal – det er jo en koncertsal. Mogens Dahl Koncertsal er et perfekt valg, hvis du ønsker at afholde din næste konference, møde, produktlancering eller lignende i kreative mødelokaler tæt på Københavns centrum.

VI STILLER ALLE FACILITETER OG DEN BEDSTE SERVICE TIL RÅDIGHED

Gennem tiden har   virksomheder  som TDC, Salesforce, Danske Bank og Egmont anvendt vores lokaler til konferencer, firmafester og møder. De har nydt godt af de inspirerende omgivelser og vores professionelle og fleksible service. Et besøg i Mogens Dahl Koncertsal er nemlig ikke bare en arkitektonisk oplevelse. For selv om der i høj grad er lagt vægt på det æstetiske udtryk i vores kreative mødelokaler midt i Københavns dynamiske Islands Brygge-kvarter, har vi også prioriteret faciliteterne og den gode service højt.

Derfor stiller vi gerne alle nødvendige   faciliteter  til rådighed, når I besøger os. Wi-fi, lydanlæg, mikrofon, projektorer er naturligvis med i prisen, og vi stræber efter, at den tekniske afvikling af dine events og møder forløber optimalt.  

Samtidig står vores smilende personale klar med åbne arme til at sørge for forplejningen, ligesom vores chefkok gerne sørger for at sammensætte kulinariske oplevelser i verdensklasse.

VI TILBYDER ALTID VORES KUNDER DET MUSIKALSKE KVARTER! 

Det kan fx være en pianist eller anden musiker, som spiller i baggrunden under en af jeres pauser - eller det kan være som et musikalsk indslag undervejs, som inspirerer og engagere deltagerne. Mogens Dahl Koncertsal er et venue med sjæl, hvor musikken i samklang med æstetikken og arkitekturen, kan tilføje jeres arrangement noget unikt og mindeværdigt.

DET MUSIKALSKE KVARTER KOSTER FRA KR. 3.500,- EKSKL. MOMS.

Book vores atmosfæriske og kreative mødelokaler i København

Du finder Mogens Dahl Koncertsal på Snorresgade 22 – et stenkast fra Københavns centrum og tæt på lufthavnen.   Send os en forespørgsel, og fortæl os om dit arrangement – så vender vi tilbage med et tilbud på leje af vores unikke og kreative mødelokaler i København.  

 • Mogens Dahl Koncertsal indenfor
 • Koncertsalen konference
 • Koncertsalen udenfor
 • Det siger vores gæster

  ”Alle er enige om at stedet var SUPER smukt da vi ankom. Træerne med lyskæder i var magiske og romantiske, up-lights i palle-møblerne var kreativt og livligt, den røde løber, bål-fadene, pavillonen og jazz trioen gav folk en følelse af eksklusivitet. Det kan I godt være rigtig stolte af.
  Servicen var helt i top med flinke imødekommende tjenere, rigtig god mad, vin og cocktails.

  I har været super nemme at kommunikere med. I har reageret hurtigt, været meget samarbejdsvillige og kompromis-villige og positivt indstillet overfor alt vi havde af ideer/behov.”


   Mette Torres Leites
  Visma e-conomic

 • Det siger vores gæster

  “Mogens Dahl Koncertsal har præcis den blanding af tidløs coolness og intimitet, som er vigtige ingredienser i at skabe den stemning, som vi ønsker at vores kunder forbinder med os.

  Hertil kommer et særdeles højt professionelt niveau hos medarbejderne hos Mogens Dahl Koncertsal. Vi er altid i trygge hænder, og lige meget hvilke tekniske og praktiske udfordringer, vi støder på i løbet af dagen, bliver de løst hurtigt og effektivt.”

  Kenneth Pedersen, Marketing Manager
  Implement Consulting Group

 • Det siger vores gæster

  “Vi siger også tak for sidst – tilbagemeldingerne fra vores deltagere har været meget positive.

  Vores feedback til jer er udelukkende positiv. Jeres personale var meget servicemindede og smilende. I har igennem hele forløbet været meget imødekommende og fleksible. Stor tak herfra til jer alle. Jeg vil sørge for at anbefale jer til alle i og udenfor banken :-)”

  Tine Schwartzbach, Executive Secretary
  Danske Bank

KONCERTSALEN

Koncertsalen er oprindeligt fra 1901 og er vores største sal med plads til 130-200 gæster.

Læs mere

GARAGE

Oplev unik arkitektur, rooftop og moderne faciliteter i Garage. Det perfekte eventlokale til 120-180 gæster. 

Læs mere

LILLE SAL

Vores mindste sal er forbundet til Koncertsalen med en foyer og er oplagt som café.  Plads til 80-150 gæster.

Læs mere

SEND EN FORESPØRGSEL

Skriv til os hvilket arrangement du overvejer at afholde hos os, og vi vil vende tilbage til dig indenfor 24 timer.

få en uforpligtende snak om dit næste event

Udfyld formularen og vi ringer dig op

X
×
Menu
Ring til os
Program