LEDIGE STILLINGER

Mogens Dahl Koncertsal er en smuk koncertsal beliggende på Islands Brygge, som danner rammerne om koncerter, foredrag, konferencer, møder og events.  Vi får stadigt flere arrangementer og nærmer os et gennemsnit på 20 arrangementer pr. måned jævnt fordelt på dags- og aftenarrangementer.

Vi har travlt og derfor søger vi løbende nye medarbejdere.
Se aktuelle opslag nedenfor.


TJENER/BARTENDER

Vi søger løbende servicemindede og kvalitetsbevidste personer med erfaring fra servering og servicearbejde i restaurant, på hotel, konferencecentre eller lignende. Du vil være med i alle arrangementets facetter fra opstilling, klargøring og borddækning til servering og nedtagning.


Kontakt os endelig  for mere information på: info@mogensdahl.dk

 

 

 

OM MOGENS DAHL KONCERTSAL

KONCERTER & KAMMERKOR

Mogens Dahl Koncertsal åbnede dørene i begyndelsen af 2006, og er et af landets mest stemningsfulde koncertsale med koncerter i topklasse. Musikprofilen er skarp, og der præsenteres kun få eksklusive koncerter med store internationale navne. Visionen er udelukkende at præsentere danske og internationale kammerkoncerter af højeste kvalitet. Koncertsalen er perfekt egnet til mindre klassiske koncerter, hvor man kommer helt tæt på kunstnerne, og oplever den intime stemning, som ofte kan gå tabt i de store koncerthuse.

Kor- og orkesterdirigent, Mogens Dahl, står bag Københavns eneste privatejede koncertsal, og han er grundlægger af det professionelle Mogens Dahl Kammerkor, der i dag er et af Skandinaviens førende vokalensembler. Koret har etableret sig på den skandinaviske scene med en lang række cd-udgivelser samt turnéer og koncerter i Norden og det øvrige Europa.

Mogens Dahls visionære arbejde med nordisk vokalmusik har ført til opsigtsvækkende samarbejder med komponister og musikere på tværs af vante genreskel, og koret har opført adskillige uropførelser, dedikeret til Mogens Dahl kammerkor af førende komponister i Skandinavien. Korets seneste cd er en indspilning af ’Nordic Mass’ for kor og cello, komponeret til koret af Sven-David Sandström og uropført på Bergen Festspillene i 2014.

MØDER, KONFERENCER & EVENTS

Mogens Dahl Koncertsal kan skabe helt specielle rammer om dit møde eller generalforsamling. Hvad enten dit behov er en central placering midt i hovedstaden med kort afstand til Københavns Lufthavn, et diskret og stille sted uden nysgerrige blikke eller omgivelser og forplejning i øverste klasse, så er Mogens Dahl Koncertsal et begavet valg.

Den særlige arkitektur i de restaurerede, gamle bygninger gør, at vi kan indrette mødelokalerne, så du får den ønskede mødeoplevelse, uanset om du har 20 deltagere eller 240 til dit arrangement.

 

MUSIK – KONFERENCE – EVENT


KUNDEHISTORIER

Vi er stolte af at have haft mange spændende virksomheder og arrangementer i salene igennem de sidste mange år. Se...

Læs mere

KAPACITET OG LOKALER

Mogens Dahl Koncertsal består af 3 sale, alle i gadeniveau: Koncertsalen, Lille Sal og Store Sal. De to første er...

Læs mere

EVENT

De tre sale med deres placering omkring en intim, brolagt gård inviterer nærmest til at blive anvendt til events

Læs mere

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig et eller flere af vores nyhedsbreve og hold dig opdateret med nye arrangementer og muligheder i Mogens Dahl Koncertsal

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

få en uforpligtende snak om dit næste event

Udfyld formularen og vi ringer dig op

X
×
Menu
Ring til os
Program