Pressemeddelelser

Klassisk musik dengang, og klassisk musik nu. Lighederne ses mellem de gamle maleri og der nylige fotografi. Klassisk kammermusik.

Ældgammel idé virker stadig: Det intime rums magi

Fornem musik i de kongelige gemakker, sammenkomster i det bedre borgerskab, intens hobby for musikentusiaster i små stuer.

Den klassiske kammermusik kan noget helt særligt, som også det moderne menneske har brug for...

Læs mere

Mogens Dahl koncertsal og Mogens Dahl Kammerkor i fuld gang et musikalsk nummer. A capella, strygeinstrumenter, piano, klaver

”Mogens Dahl gav os den overvældende dyre julegave”

Politiken d. 16. december 2023
Thomas Michelsen

”…Men hold op, det var anderledes efter en hurtig bid aftensmad at sætte sig i en propfuld Holmens Kirke til den traditionelle december-opførelse af ’Messias’, dirigenten Mogens Dahl og hans professionelle kammerkor tilbyder.

Disse opførelser har internationalt niveau.

[…] kirken var oplyst med lys og store juletræer, og mens julebudskabet trængte ind visuelt, leverede Dahl en mesterlig kulmination på den ’Messias’, han har eksperimenteret med siden 2008.

Ved siden af Sokkelund Sangkors og dirigent Morten Schuldt-Jensens, der kunne opleves i begyndelsen af måneden i Garnisons Kirke, er dette Københavns bedste ’Messias’.

[…] Mogens Dahls opførelse var definitiv. Her var musikerne specialister fra øverste hylde i form af London-ensemblet Orchestra of the Enlightenment, og solisterne fra England, USA og Irland var håndplukkede.

Med sopranen Keri Fuge som den empatiske, alten Kayleigh Decker som den vokalt vidunderlige, tenoren Robin Tritschler som den virkelig fokuserede og bassen James Atkinson som den dramatisk super, velsyngende var der intet, jeg kunne ønske mig anderledes.

Alt hang sammen i et forløb, hvor koret med sine 16 sangere kunne koncentrere sig om at levere selve rygraden i Händels storværk. Let, som vi vil have det i dag, men alligevel med fylde.

Her var der ikke et par tempi, man kunne have justeret på. Hvad der tidligere år har virket lidt for skandinavisk hvidskuret på mig, lyste nu varmt om kap med lysekronerne. Suveræne baroktrompeter gjaldede fra forskellige steder i rummet, og alle rejste sig spontant under ’Halleluja’-koret.

Mogens Dahl gav os den overvældende dyre julegave. Ingen arier var forkortet, og efter godt to en halv time inklusive pause havde jeg fået, hvad jeg ønsker mig igen til næste jul: Den perfekte ’Messias’.

ET PRISVINDENDE ÅR FOR MOGENS DAHL KONCERTSAL & MOGENS DAHL KAMMERKOR

Torsdag 21. december 2017

2017 blev i den grad et prisvindende år for Mogens Dahl Koncertsal på Islands Brygge i København.

Udover at ca. 180 firmaer valgte at holde deres konferencer, møder og firmafester hos Mogens Dahl Koncertsal, så vandt den lille perle hele 6 priser i det store udland….

Læs mere

Tomt, hvidt koncertlokal, kun med et åbent piano i midten

LAD DIN SKØNHED OG UDSTRÅLING FORSTÆRKES I SMUKKE MUSIKALSKE RAMMER

Mandag 4. september 2017

I september 2017 er det 20 år siden, at   Look Good Feel Better   blev etableret som en forening for kvinder, der på grund af kræft, har været igennem et sygdomsforløb og svære tider. For selvom man er kræftramt, er der ingen grund til at man ikke kan se godt ud! Derfor Look Good, Feel Better-konceptet, som er makeup til kræftramte kvinder.

Læs mere

Reumertprisen vundet af Mogens Dahl Koncertsal. Vundet i kategorien "årets særpris"

PRISREGNEN FORTSÆTTER I MOGENS DAHL KONCERTSAL, SÅ ENGLENE SYNGER…

Mandag 12. juni 2017

Lørdag aften modtog Mogens Dahl Koncertsal endnu en pris. Denne gang den fornemme Reumert Pris i kategorien årets særpris, idet Mogens Dahl Kammerkor medvirkede i Teater Sort/Hvids forestilling Living Dead…

Læs mere

Tom Mogens dahl koncertsal, kun med piano i modten og halvcirkel af stole foran. Opdækket til bryllupsselskab, hvide duge og pænt service på bordene.

MULTIFUNKTIONEL KONCERTSAL HØSTER INTERNATIONAL HÆDER

Tirsdag 25. april 2017

Mogens Dahl Koncertsal på Islands Brygge er et multifunktionelt hus, som både byder på kulturelle arrangementer…

Læs mere

UNIK PÅSKEKONCERT OG CD-RELEASE

Mogens Dahl Kammerkor fejrer forårets lys og påskens grundlæggende følelser med markant koncert. Pragtværker fra traditionen…

Læs mere

Mogens dahl koncertsal om aftenen. set udefra, med lys i gården og inde i bygningen.

LILLE DANSK PERLE HAR VUNDET STOR INTERNATIONAL FILMPRIS

9. MARTS 2017

1 År på 1 Minut Mogens Dahl Koncertsal"

Mogens Dahl Koncertsal har den 9. marts 2017 vundet en stor pris ved The Golden City Gate ITB 2017 i Berlin. Filmen konkurrerede mod 121 film fra 32 lande.

Læs mere

Koncertsal set ude fra gården. Pianist spiller pianoinde i koncertsalen.

MOGENS DAHL KONCERTSAL MODTAGER HISTORISK LEGAT

3. november 2016

Mogens Dahl har netop modtaget  Poeten Poul Sørensen og fru Susanne Sørensens Legat, som er blevet overrakt hvert år siden 1981.

Læs mere

 


Pressekontakt vedr. koncerter, kammerkor og koncertsalen

Mogens Dahl, ejer og direktør   

md@mogensdahl.dk
tlf: +45 4081 9089

Pressekontakt vedr. konferencer, selskaber og events:
Søren Bornerup Græsborg, konferencechef

sg@mogensdahl.dk
tlf: +45 2081 0678

 

 


MOGENS DAHL KONCERTSAL

Er historien om en mands kompromisløse ambitioner om at skabe et alternativt koncerthus. Et koncerthus, hvor det musikalske liv kan udfolde sig i perfekte intime rammer, der bringer musikken tæt på publikum. Et koncerthus, der adskiller sig fra andre koncerthuse ved også at fungere som et multifunktionelt hus, hvor musikken kombineres med og suppleres af andre begivenheder, og dermed bringer musikken tæt på menneskers hverdagsliv.

MOGENS DAHL

Læs Mogens Dahls biografi    her. Og læs mere om Mogens Dahl Kammerkor   her.

 

Fra event med foredrag eller fortæller

KUNDEHISTORIER

Vi er stolte af at have haft mange spændende virksomheder og arrangementer i salene igennem de sidste mange år. Se...

Læs mere
Gårdstemning. stemningsbillede fra gården med de flotte porte ind til koncertsalen. gården med brosten, og gamle og klassiske udseende.

KAPACITET OG LOKALER

Mogens Dahl Koncertsal består af 3 sale, alle i gadeniveau: Koncertsalen, Lille Sal og Store Sal. De to første er...

Læs mere

EVENT

De tre sale med deres placering omkring en intim, brolagt gård inviterer nærmest til at blive anvendt til events

Læs mere

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig et eller flere af vores nyhedsbreve og hold dig opdateret med nye arrangementer og muligheder i Mogens Dahl Koncertsal

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

få en uforpligtende snak om dit næste event

Udfyld formularen og vi ringer dig op

X
×
Menu
Ring til os
Program