PRESSEMEDDELELSE:
PRISREGNEN FORTSÆTTER I MOGENS DAHL KONCERTSAL, SÅ ENGLENE SYNGER…

12. JUNI 2017

 

Lørdag aften modtog Mogens Dahl Koncertsal endnu en pris. Denne gang den fornemme Reumert Pris i kategorien årets særpris, idet Mogens Dahl Kammerkor medvirkede i Teater Sort/Hvids forestilling Living Dead.

Prisen er således husets 4. pris alene i år, eftersom Mogens Dahl Koncertsal tidligere på året har modtaget priser for præsentationsfilmen ”A Year in a Minute” uddelt ved filmfestivaler i Berlin, New York og Riga.

Ca. 37 min. inde i videoen kan prisoverrækkelsen genses. Her udtaler forestillingens instruktør Christian Lollike:” Tak til Mogens Dahls fantastiske kammerkor for singing the shit out of angels….”

”Vi er meget taknemmelige og beærede”, udtaler en tydeligt glad og stolt Mogens Dahl. Og fortsætter: ”Det er utroligt berigende at være en del af en væsentlig opsætning og sammen producere teater, hvor vokalmusikken er med til at skabe kunst med kant.”

Mogens Dahl Kammerkor er et professionelt ensemble af udvalgte sangere fra hele Norden. Det blev etableret i 2005, og er blevet et af de mest fremtrædende klassiske ensembler i regionen. Det er kunstnerisk funderet i den nordiske a cappella tradition, men med sit mål at påvirke den fremtidige dagsorden for vokalmusik i Norden, søger det konstant nye horisonter.

Mogens Dahl Koncertsal er Danmarks eneste privatejede klassiske koncertsal, som årligt danner rammerne om ca. 150 konferencer, møder og events samt ca. 20 koncerter og foredragsaftener.

For yderligere info, kontakt: Direktør Bolette Hvalsøe Boe Hansen.
Tlf: +45 2445 7766. Mail:   
[email protected] ,   www.mogensdahl.dk

 
 

 

KUNDEHISTORIER

Vi er stolte af at have haft mange spændende virksomheder og arrangementer i salene igennem de sidste mange år. Se...

Læs mere

KAPACITET OG LOKALER

Mogens Dahl Koncertsal består af 3 sale, alle i gadeniveau: Koncertsalen, Lille Sal og Store Sal. De to første er...

Læs mere

EVENT

De tre sale med deres placering omkring en intim, brolagt gård inviterer nærmest til at blive anvendt til events

Læs mere

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig et eller flere af vores nyhedsbreve og hold dig opdateret med nye arrangementer og muligheder i Mogens Dahl Koncertsal

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

få en uforpligtende snak om dit næste event

Udfyld formularen og vi ringer dig op

X
×
Menu
Ring til os
Program