BRYLLUP I MOGENS DAHL KONCERTSAL I KØBENHAVN

Drømmer I om et bryllup centralt i København i jeres egen smukke koncertsal?

Hold jeres bryllup i Mogens Dahl Koncertsal og få en eventyrlig bryllupsfest sammen med venner og familie.

Med mange års erfaring i at lave skræddersyede bryllupper har vi masser af idéer til, hvordan vi kan gøre jeres bryllup unikt. I kan endda blive viet i Mogens Dahl Koncertsals brostensbelagte gård.

BRYLLUPSLOKALER I KØBENHAVN – BRYLLUP I EN KONCERTSAL

En bryllupsfest er en særlig begivenhed, og det skal gerne afspejles i festlokalerne og servicen. I Mogens Dahl Koncertsal træder I ind i en verden af kultur, kunst og kulinarisk kvalitet. Den smukke koncertsal – som egentlig består af tre sale med hver deres unikke stemning og særpræg – er diskret beliggende i en baggård på Islands Brygge.

Til dagligt er Mogens Dahl Koncertsal et kulturelt kraftcenter med musikken og kunsten som det naturlige omdrejningspunkt. Derfor er akustikken i salene også fabelagtig, og vores venue er ligeledes det perfekte valg for brudeparret, der søger bryllupslokaler i København med optimale lydmæssige forhold, som både indbyder til samtale med borddamen, taler til selskabet og musikalske indslag.

Som koncertsal og kulturel institution tilbyder vi gerne at stå for musikken til jeres bryllupsfest. Vi har kontakter til nogle af det danske musiklivs mest velrenommerede artister, og vi er gerne behjælpelige med at sammensætte det musikalske program til festen.

EVENTYRLIGE RAMMER OM BRYLLUPPET

Mogens Dahl Koncertsal byder dog på mere end akustik og musik i verdensklasse. Vi huser også nogle af de mest unikke bryllupslokaler i København, hvor eksklusivitet og intimitet forenes under ét og samme tag. De tre sale og den hyggelige, brostensbelagte gårdhave danner eventyrlige og diskrete rammer om jeres bryllupsfest – og intet er overladt til tilfældighederne.

Som brudepar får I tilknyttet en kontaktperson, der sikrer at jeres bryllupsfest bliver en succes, og I behøver således ikke at bekymre jer om noget undervejs. I skal blot nyde jeres store dag, den gode service og ikke mindst den fantastiske mad. For i køkkenet kreerer vores dygtige chefkok inspirerende bryllupsmenuer, for naturligvis skal de kulinariske indslag leve op til de eventyrlige rammer.

Læs anbefaling: Mogens Dahl leverer til perfektion på alle parametre

Læs anbefaling: Vi fik en fest, som vi aldrig vil glemme

BOOKING

Til at planlægge jeres bryllup får I tilknyttet en fast kontaktperson, som følger jer hele vejen fra planlægningens start til slut. Derudover har I en dygtig afvikler på under hele arrangementet, der sørger for at I kan læne jer tilbage og nyde jeres store dag sammen.

Jeres kontaktperson vil samtidig være behjælpelig med at finde de relevante og dygtige leverandører, som matcher jeres ønsker og drømme.

Vi sammensat en bryllupspakke, som indeholder alle elementer til et enestående bryllup. Kontakt os for at høre om aktuelle tilbud.

Udsigt fra gården ved mogens dahl koncertsal. sti af græs, kunst og arkitektur klar til at byde konference og klassisk musik velkommen.


MENUEKSEMPEL


  • Bagt filet af rødspætte med creme verte, ærteskud, og grønne sprøde snitbønner'

  • Violet spidskål og bagt gulerod med goma-sauce og skovsyre

  • Medaljon af kalvemørbrad med citrontimian og nye løg, med cremet kalvesky
    Bagte Vildmosekartofler med smør, drøj æbleeddike og gremolata
    Karamelliseret fennikel med sennepsblade og krydderurteemulsion

  • Bitter chokoladekage i to teksturer, skyr med moscovadosukker og bærsaft, danske sensommerbær

  • Nybagt økologisk surdejsbrød følger menuen 

KUNDEHISTORIER

Vi er stolte af at have haft mange spændende virksomheder og arrangementer i salene igennem de sidste mange år. Se...

Læs mere

KAPACITET OG LOKALER

Mogens Dahl Koncertsal består af 3 sale, alle i gadeniveau: Koncertsalen, Lille Sal og Store Sal. De to første er...

Læs mere

EVENT

De tre sale med deres placering omkring en intim, brolagt gård inviterer nærmest til at blive anvendt til events

Læs mere

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig et eller flere af vores nyhedsbreve og hold dig opdateret med nye arrangementer og muligheder i Mogens Dahl Koncertsal

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

SEND EN FORESPØRGSEL

Skriv til os hvilket arrangement du overvejer at afholde hos os, og vi vil vende tilbage til dig indenfor 24 timer.

få en uforpligtende snak om dit næste event

Udfyld formularen og vi ringer dig op

X
×
Menu
Ring til os
Program