oktober, 2007
Info
Claus Meyer er uddannet kok og cand.merc.int. med speciale i opstart og udvikling af virksomheder og han er en gastronomisk iværksætter af en sjælden karat. I dag er Claus Meyer
Info
Claus Meyer er uddannet kok og cand.merc.int. med speciale i opstart og udvikling af virksomheder og han er en gastronomisk iværksætter af en sjælden karat. I dag er Claus Meyer medejer af syv mindre virksomheder, Meyergruppen, der beskæftiger i alt ca. 200 medarbejdere ud fra den fælles mission at ville “udvikle menneskers musikalitet i forhold til maden”. Siden 1992 har han været medlem af Det danske Gastronomiske Akademi. Han har skrevet flere bøger om gastronomi, bl.a. “Året rundt i Meyers køkken”, Mad med Meyer”, “En gastronom i Spanien” og “Meyers Køkkenbørn”.
Det bliver helt sikkert en spændende aften i selskab med kokken og iværksætteren Claus Meyer. Meyers oplevelser med musik og sang bliver denne aften flettet sammen med fortællinger om mad og iværksætteri.