Årsmøde og Generalforsamling

Et stenkast fra Københavns hjerte finder du Mogens Dahl Koncertsal – et inspirerende ånderum, som til dagligt fungerer som kulturelt kraftcenter og mødelokaler for Københavns og resten af landets ledende virksomheder og organisationer.

Koncerthuset, som blev restaureret i samarbejde med de anerkendte arkitekter Maali og Lalanda i 2005, består af tre sale, som hver især udmærker sig ved deres egen unikke atmosfære. Her kan din virksomhed og jeres samarbejdspartnere mødes under enestående, diskrete og professionelle forhold tæt på byen.

KONFERENCE- OG MØDEFACILITETER I SÆRLIGE RAMMER

Mogens Dahl Koncertsal kan skabe helt specielle rammer om dit møde, din generalforsamling eller produktlancering

Vores lokaler og gårdhave er gearet til både små og store selskaber og emner. Hvad enten du har behov for en central placering midt i hovedstaden med kort afstand til Københavns Lufthavn, et diskret og stille sted eller omgivelser og forplejning i øverste klasse, så er Mogens Dahl Koncertsal det rigtige valg.

Den særlige arkitektur i de restaurerede, gamle bygninger gør, at vi kan indrette mødelokalerne, så du altid får den ønskede mødeoplevelse – uanset om du har inviteret 20 eller 240 deltagere til dit arrangement. Alle lokalerne er udstyret med nødvendige faciliteter, så du er sikret et forløb uden tekniske forhindringer.

MØDELOKALER I KØBENHAVN UDEN NYSGERRIGE BLIKKE

Alle salene er i gadeplan, og de store vinduer, som går fra gulv til loft, tillader det naturlige dagslys at komme indenfor. På trods af vinduerne og mødelokalernes placering ved Københavns centrum, er indretningen af koncerthuset designet, så du og dine gæster altid bliver skånet for nysgerrige blikke.

Alle salene vender ud mod vores lyse og intime gårdhave, som i sig selv danner kulisse for eventuelle udendørs produktlanceringer og konferencer. Gårdhaven kan sagtens overdækkes efter behov – vejret skal ikke være en hæmsko.

Booking af mødelokaler

Du er altid velkommen til at kontakte os og fortælle os om dine overvejelser vedrørende dit næste arrangement.

Mogens Dahl Koncertsals mødelokaler på Københavns livlige Islands Brygge byder på fleksible faciliteter – tekniske såvel som fysiske, tidsløs arkitektur, varme omgivelser og en personlig og serviceminded behandling af vores dedikerede personale.

Når du benytter Mogens Dahl Koncertsals mødelokaler i København, tilstræber vi at give dig en fuldkommen oplevelse og et velafviklet arrangement. Vores medarbejdere står klar med fantastisk forplejning til dig og dine gæster – serveret i en perfekt balance af diskretion og tilstedeværelse.

Vi glæder os til at byde dig indenfor i vores inspirerende mødelokaler i København.

 • Mogens Dahl Koncertsal indenfor
 • Koncertsalen konference
 • Koncertsalen udenfor
 

 

 • Det siger vores gæster

  ”Alle er enige om at stedet var SUPER smukt da vi ankom. Træerne med lyskæder i var magiske og romantiske, up-lights i palle-møblerne var kreativt og livligt, den røde løber, bål-fadene, pavillonen og jazz trioen gav folk en følelse af eksklusivitet. Det kan I godt være rigtig stolte af.
  Servicen var helt i top med flinke imødekommende tjenere, rigtig god mad, vin og cocktails.

  I har været super nemme at kommunikere med. I har reageret hurtigt, været meget samarbejdsvillige og kompromis-villige og positivt indstillet overfor alt vi havde af ideer/behov.”


   Mette Torres Leites
  Visma e-conomic

 • Det siger vores gæster

  “Mogens Dahl Koncertsal har præcis den blanding af tidløs coolness og intimitet, som er vigtige ingredienser i at skabe den stemning, som vi ønsker at vores kunder forbinder med os.

  Hertil kommer et særdeles højt professionelt niveau hos medarbejderne hos Mogens Dahl Koncertsal. Vi er altid i trygge hænder, og lige meget hvilke tekniske og praktiske udfordringer, vi støder på i løbet af dagen, bliver de løst hurtigt og effektivt.”

  Kenneth Pedersen, Marketing Manager
  Implement Consulting Group

 • Det siger vores gæster

  “Vi siger også tak for sidst – tilbagemeldingerne fra vores deltagere har været meget positive.

  Vores feedback til jer er udelukkende positiv. Jeres personale var meget servicemindede og smilende. I har igennem hele forløbet været meget imødekommende og fleksible. Stor tak herfra til jer alle. Jeg vil sørge for at anbefale jer til alle i og udenfor banken :-)”

  Tine Schwartzbach, Executive Secretary
  Danske Bank

KONCERTSALEN

Koncertsalen er oprindeligt fra 1901 og er vores største sal med plads til 130-200 gæster.

Læs mere

GARAGE

Oplev unik arkitektur, rooftop og moderne faciliteter i Garage. Det perfekte eventlokale til 120-180 gæster. 

Læs mere

LILLE SAL

Vores mindste sal er forbundet til Koncertsalen med en foyer og er oplagt som café.  Plads til 80-150 gæster.

Læs mere

SEND EN FORESPØRGSEL

Skriv til os hvilket arrangement du overvejer at afholde hos os, og vi vil vende tilbage til dig indenfor 24 timer.

få en uforpligtende snak om dit næste event

Udfyld formularen og vi ringer dig op

X
×
Menu
Ring til os
Program