november, 2018

19nov20:0022:00Foredrag & Sangaften: Anna Libak20:00 - 22:00 Mogens Dahl Koncertsal Entré: Kr. 250 (inkl. gebyrer)

Info

”Politiken er for de gode, Weekendavisen for de kloge, Jyllands-Posten for jyderne, og Information for de magtkritiske. Hvem er Berlingske til for?” Sådan skrev Anna Libak på sin facebook-profil efter sit brud med Berlingske i 2017, hvor hun havde fungeret som først udlandsredaktør og siden som en del af chefredaktionen. 

Hendes karrierebaggrund er stærkt sammenfiltret med en stor viden om Rusland. Hun er uddannet cand.mag. i russisk og samfundsfag fra Aarhus Universitet, og er desuden uddannet sprogofficer i russisk. Det har givet hende en indsigt, der blandt andet er blevet udnyttet ved en værtsrolle på DR’s program ’Sidste nyt fra Østfronten’ og ved oversættelsesarbejde af russiske kriminalromaner. Også bogudgivelser og foredragsvirksomhed har taget farve af denne særlige interesse for vores store nabo mod øst.

Anna Libak sidder blandt andet i bestyrelsen for Det Udenrigspolitiske Selskab.

Info

Den ene undersøgelse efter den anden har vist, at den er god nok: Det med at synge gør noget godt for os. 

Måske har fællessangen været gemt lidt væk for år tilbage, men gennem Mogens Dahl Koncertsals 12-årige historie kan man roligt sige, der har været holdt liv i både sang og dertilhørende fortælling. Det er der kommet fornøjelige stunder ud af, hvor en lang række kendte personligheder har nydt at svinge taktstokken for en syngende forsamling. 

Der er med andre ord masser af gode grunde til, at vi fortsætter traditionen med Foredrag & Sangaftener. Endnu engang har vi derfor været på jagt efter mennesker med holdninger, som vi er sikre på kan inspirere – og måske endda vække til modsigelse, selvom vi har munden fuld af sang. 

Der er således lagt op til godt samvær omkring flyglet i efteråret 2018, og alle er velkomne! 

få en uforpligtende snak om dit næste event

Udfyld formularen og vi ringer dig op

X
×
Menu
Ring til os
Program