oktober, 2021

02okt19:30SOLOKONCERT: LEIF OVE ANDSNES - LATE NIGHT CONCERT: MATHIAS EICK QUINTETCOLLAGE FESTIVAL 2021 19:30 Mogens Dahl Koncertsal Entré: 470,- / 370,- (+ gebyrer)

Info

Vi byder på en aften med det ypperste af både klassiske musik og jazz, når Leif Ove Andsnes og Mathias Eick Quintet giver koncert i stemningsfulde og intime rammer på COLLAGE FESTIVAL.

Mogens Dahls nye koncertsal danner den stemningsfulde, festlige og intime ramme for en koncertaften med to af Norges største solister. Først spiller den verdenskendte pianist Leif Ove Andnes værker af Schubert, Beethoven og Dvořák, hvorefter trompetisten Mathias Eick går på scenen med sin kvintet med Andreas Ulvo (keyboards), Audun Erlien (bas), Håkon Aase (violin) og Thorstein Lofthus (trommer).

Mathias Eick Quintet vil spille numre fra det kommende album ”when we leave”.

Info

PROGRAMNOTER FINDES PÅ: COLLAGEFESTIVAL.DK

GODT AT VIDE:

18.00 Venue åbner
19.00 Dørene åbner til koncertsalen
19.30 Koncert med Leif Ove Andsnes
21.30 Late Night Concert med Mathias Eick Quintet

 

Under dit besøg på COLLAGE FESTIVAL er det selvfølgelig muligt at nyde mad og drikke af samme høje kvalitet som programmet på scenen. Maden vil være lavet af lækre råvarer med fokus på at stille din sult mellem koncerterne. I baren vil der være alt lige fra øl til rødvin og flotte drinks.

Bemærk at alle tider er foreløbige og der kan forekomme justeringer.

få en uforpligtende snak om dit næste event

Udfyld formularen og vi ringer dig op

X
×
Menu
Ring til os
Program